Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek tényleg leakar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg leakar jönni a barátnőm vagy csak fél bevallani?

Figyelt kérdés

hát én már sokszor voltam nála és nagyon szeretjük egymást de ő még mindig nem volt nálunk azt mondta régen anyukámtól fél mert sokszor skype közben bejott ordibálva ... ő 15/L én 16/F... messze lakik :( és én nem mehetek el hozzá szilveszterezni nem engedik meg :(

ÉN:de téli szünetben is szívesen lejönnél?

ÉN:mert arra gondoltam

Ő:Uhum

ÉN:tényleg?

ÉN:anyám micsoda megkönnyebülés

jaaah....

Ő:Miert

ÉN:és a szilveszter?

Ő:Ugyan az

ÉN:igen?

ÉN:itt is töltenéd?

Ő:Siman

ÉN:EZ AZ tudod hogy dobog a szívem

Ő:Miert? Xd

ÉN:mert én nem mehetek le ez biztos én alá írtam a papítrt sajnos és nem tudtam kijavítani és arra gondoltam majd tél fele titokban beszélek anyukáddal mert féltem hogy nemet mondanál mert félnél megkérdezni anyukádat vagy nem tudom hogy gyere le és én kimegyek eléd

és eljönnél?

Ő:Elmennek csak 1000% h nem mehetek

ÉN:aha értem

de eljönnél

akkor

Ő:Siman

ÉN:akkor jó

ennyi elég

grin hangulatjel

Ő:Ne beszelj anyaval

ÉN:miért?

Ő:Elore mondom

ÉN:miért?

Ő:Mert azt mondtam

ÉN:miért te beszélsz vele vagy micsoda? vagy enyire lehetetlen ?

Ő:Ennyire lehetetlen

ÉN:de miért?

ezt nem értem

Ő:Igy jartal

hát ez még megy továb... de szerintetek tényleg lejönne vagy csak fél bevallani hogy nem akar?

2015. dec. 8. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég szűk szavú és flegma ... Ha nagyon akarna menni, akkor megpróbálna beszélni a szüleivel, de ez csak ilyen ámítás féle.
2015. dec. 8. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem akar, és ez az utolsó üzenet a részéről...
2015. dec. 8. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé flegma barátnőd van, nem mondom. Nem hiszem, hogy le akarna menni, a beszélgetésből nekem egyáltalán nem az jött le. Eléggé unalmas lehet vele mindennap társalogni.
2015. dec. 8. 20:23
 4/10 A kérdező kommentje:
hát nem ez volt az utolsó üzenet csak lényegében a többi nem mond sokkal többet ... de amúgy imádok vele beszélni és csak most volt ilyen én is meglepődtem...
2015. dec. 8. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy szerelmes beléd? Nem csak azért van veled, hogy legyen valakije, mert ha nincs, azt cikinek tartaná? Szerintem amúgy nem akar menni.
2015. dec. 8. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:
szerintetek kérdezzem meg hogy csak nem meri e bevallani hogy nem akar jönni? csak mert félek hogy veszekednénk akkor ... :(
2015. dec. 8. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Hat en szakitanek vele, keresnek mast es azzal szilvesztereznek.

Szia

2015. dec. 8. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát,Kérdező,szerintem nincs szükség a megkérdezésre. Nekem nem úgy tűnik a válaszaiból, hogy nagyon fontos lennél neki. Ez talán inkább olyan lekoptatós, mintha az akarna lenni. Ne dőlj be, ha könyörög. Nem téged akar, csak a magánytól ijedne meg, de nem te számítasz neki szerintem.
2015. dec. 8. 22:13
 9/10 A kérdező kommentje:

nem, ő tényleg tuti szeret engem mint a nem is tudom... egyszer írtam neki egy verset és miután elmondtam neki az ágyban a hasamon feküdt és úgy sírt és ez nem volt olyan rég és így szoktunk elköszönni minden nap:

Szia egyetlen egy tuzikam,nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretlek de tenyleg nagyon es orokkon orokke csak teged,(CENZURA: B+M+G) (CENZURA: K+R+Á+A) hianyzol....borzaszzoan na igy utolag is de lelekben is jo ejszakat kivanok es szepseges almokat bogyikam sok sok puszika meg miiinden mcs mcs mcs mcs mcs holnap legyen jo napod es holnap reggelre pedig jo reggelt smile hangulatjel ja,es jo sulit nagyon imadlak tuzikam jo ejszakat mcs

(és ide még jó sok szívet küldött)

ezt most ő írta csak azt akartam kérdezni hogy most csak nem e meri e bevallani szerintetek hogy nem akar lejönni mert szerintem az a gond :( amúgy meg tök normálisan tudunk beszélni

és mikor nála vagyok nincsen perc hogy ne mondaná el hogy szeretlek...

2015. dec. 9. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem nem meri megmondani.

Szerintem mond el neki ( ha lehet személyesen), hogy nyugodtan mondja meg, ha nem akar elmenni hozzatok, nincs ebből semmi gond *oleles/puszi* ( ha élőben mondod)

2015. dec. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!