Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Leakar velem csak feküdni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leakar velem csak feküdni vagy tényleg szeret?

Figyelt kérdés

Van egy párom , akivel nem olyan régen jöttem össze, körülbelül 1 hónapja. Minden rendesen működik, ismerem már évek óta, azonban csak az utóbbi 1-másféléve kezdtünk el úgymond komolyabban beszélgetni. Jól kijövünk,s nem úgy ismerem mint aki szórakozna a lányokkal vagy nagyon váltogatná őket. Szüleim is nagyon kedvelik a srácot,ahogy kisebb testvéreim is. Az ő édesanyja, apja is már kérdezősködött hogy mikor mutat be. Aztán holnapra lenne egy programunk ,a városa látnivalóit bemutatná meg a Duna partra mennénk,este pedig foci meccs. Azonban mondta hogy esőt mondd. A foci az fedett pályán van,de ha esik mit szólnák a filmezéshez? Ugye csak azt tervez, semmi mást? Eddig nem igazán próbálkozott be, még a mellem se fogta meg, maximum a fenekemre csap rá alkalmasint s a nyakamat puszilgatja ,harapja. Beszéltem már vele erről,hogy tudja hogy én nem akarok sietni,ő erre annyit felelt hogy van időnk. Várni fog.

A srác 24 én pedig 18 éves. Ha "véletlen" megtörténne , nem lenne túl korai?

2015. jún. 28. 07:57
 1/8 ideg-beteg válasza:
szerintem nem. Ismerek olyat, hogy 2 hét után lefeküdtek egymással és még fiatalabbak voltak.
2015. jún. 28. 08:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. :)
2015. jún. 28. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen már nem korai. :) 14 évesen, na az korai! Ha úgy érzed, nyugodtan feküdj le vele! :) A leírásod alapján egy elég rendes srác rajzolódik ki.
2015. jún. 28. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se korai. Mi is a mostani barátommal nem akartuk elsietni aztán 1hónap után ugyan igy a bemutatkozás után megtörtént. Ne aggódj ha biztosak vagytok benne nem korai. :)
2015. jún. 28. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenesetre holnap kiderül mit tervez,pláne 10.-ke környékén is valószinűleg "kettesbe" leszünk náluk. Elvileg segítek neki "festeni", amit sose csináltam. Meg nincs neki nagy szobája.Ugye apuja külföldön dolgozik, alkalmasint jár haza, az anyuja meg jövőhéten megy ki hozzá nem tudom mennyi időre. Tesója is melóba lesz ,tehát ott csak ketten "maradunk". Nem tudom mit forgat a fejében. Filmezünk , aztán kiforrja magát. :)
2015. jún. 28. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem korai, regota ismeritek egymast, igy nem olyan gaz. Tenyleg normalisnak tunik. Bocsi a rovid valaszert, de az elozok mar leirtak helyettem is :D
2015. jún. 28. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
nem is lesz normalis meccs itthon csutortokig . dugni akar
2015. jún. 28. 08:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én focizok velük s a "kollégiával", barátaival. :) Elhívtak engem is.
2015. jún. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!