Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leakar velem csak feküdni vagy tényleg szeret?
Van egy párom , akivel nem olyan régen jöttem össze, körülbelül 1 hónapja. Minden rendesen működik, ismerem már évek óta, azonban csak az utóbbi 1-másféléve kezdtünk el úgymond komolyabban beszélgetni. Jól kijövünk,s nem úgy ismerem mint aki szórakozna a lányokkal vagy nagyon váltogatná őket. Szüleim is nagyon kedvelik a srácot,ahogy kisebb testvéreim is. Az ő édesanyja, apja is már kérdezősködött hogy mikor mutat be. Aztán holnapra lenne egy programunk ,a városa látnivalóit bemutatná meg a Duna partra mennénk,este pedig foci meccs. Azonban mondta hogy esőt mondd. A foci az fedett pályán van,de ha esik mit szólnák a filmezéshez? Ugye csak azt tervez, semmi mást? Eddig nem igazán próbálkozott be, még a mellem se fogta meg, maximum a fenekemre csap rá alkalmasint s a nyakamat puszilgatja ,harapja. Beszéltem már vele erről,hogy tudja hogy én nem akarok sietni,ő erre annyit felelt hogy van időnk. Várni fog.
A srác 24 én pedig 18 éves. Ha "véletlen" megtörténne , nem lenne túl korai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!