Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 16 éves lánynak maximum hány éves lehet a pasija? 16/L
Teljesen emberfüggő! :)
Sajnos én a saját életemből nem tudok példát hozni, mert nem volt még eddig senkim.
De, már tetszett 25 éves is (értelmileg nincs 25), de olyan is, aki nálam fiatalabb.
Leginkább a velem egykorúaktól "tartok", mert köztudott, h általában (!) a fiúk éretlenebbek a korukhoz képest, mint a lányok többsége, és valahogy a gyerekes viselkedés nem vonz. :D
16L
akivel jól összeillesz, én 25 vagyok Férjem 27 és mi jól, tökéletesen összeillünk. :)
egyik bnőm 19 volt pasija 28 amikor összejöttek lehetett érezni a korkülönbséget, de inkább az a gond, hogy eleve mások voltak....bnőm még akkor kezdett bulizni a srác meg már "nyugisabb" volt. 5 évig voltak együtt, mire bnőm már nem bírta tovább...
Bár, a 2013-ban módosított BTK. valóban nem rendeli büntetni a 12. életévüket betöltött, de még 18 év alatti fiatalok szexuális kapcsolatát, azonban kivételt képez ha a 18 év feletti visszaél hatalmával, vagy befolyásával (testi és/vagy lelki). Így szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek.
Egy dühös szülő, idősebb testvér.... és nagyon nehéz bebizonyítani, hogy kölcsönös, beleegyezett, visszaélés menetes volt a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!