Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek egy 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 16 éves lánynak maximum hány éves lehet a pasija? 16/L

Figyelt kérdés

2015. dec. 8. 16:23
1 2
 11/18 Nikossz válasza:
77%
Hidd el, baromira nem a kor számít, hanem az, hogy mennyire vagytok összhangban. Én pl. el sem tudnám képzelni magamat velem egyidős srácokkal, mert érettebbnek gondolom magamat náluk. Több olyan pasim is volt, aki jóval idősebb volt nálam. A mostani páromat 17 évesen ismertem meg, ő akkor volt 37... 8 éve vagyunk együtt, tehát én most vagyok 25, ő meg 45, de egyszerűen senki sem gondolja többnek 30-32 évesnél, sem külső alapján, sem a viselkedését tekintve. A szüleim persze elsőre felháborodtak, hogy mindössze 3 évvel idősebbek, mint a párom :D, és megpróbáltak lebeszélni erről a kapcsolatról, de én kitartottam mellette. Aztán ők is megismerték, és rájöttek, hogy nincs mitől tartani, nagyon jóban vannak egymással. Évek óta együtt lakunk, és már jegyesek is vagyunk, szóval én azt tanácsolom, hogy ha valaki szimpatikus, ne mondj rá nemet csak a kora vagy mások véleménye miatt :)
2015. dec. 11. 08:42
 12/18 Messor725 válasza:
28%
Az mind szép és jó amit írnak, talán még igaz is... a baj csak az, hogy bűncselekmény!
2015. dec. 12. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Melyik törvény tiltja ezt? Kérlek linkeld be, kíváncsi vagyok:)
2015. dec. 12. 12:00
 14/18 eddiboy válasza:
14 év fölött nem tiltja a törvény a különneműek közötti szexuális kapcsolatot.
2015. dec. 14. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Teljesen emberfüggő! :)

Sajnos én a saját életemből nem tudok példát hozni, mert nem volt még eddig senkim.

De, már tetszett 25 éves is (értelmileg nincs 25), de olyan is, aki nálam fiatalabb.

Leginkább a velem egykorúaktól "tartok", mert köztudott, h általában (!) a fiúk éretlenebbek a korukhoz képest, mint a lányok többsége, és valahogy a gyerekes viselkedés nem vonz. :D

16L

2015. dec. 14. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:

akivel jól összeillesz, én 25 vagyok Férjem 27 és mi jól, tökéletesen összeillünk. :)

egyik bnőm 19 volt pasija 28 amikor összejöttek lehetett érezni a korkülönbséget, de inkább az a gond, hogy eleve mások voltak....bnőm még akkor kezdett bulizni a srác meg már "nyugisabb" volt. 5 évig voltak együtt, mire bnőm már nem bírta tovább...

2015. dec. 15. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:
előttem lévőhöz pont Férjem a tökéletes ellenpélda (nem fényezni akarom, de minden irányban tökéletes :D házimuna segítőkészség, ágyban, leghelyesebb pasi :D) és 18 éves korában már meg akart állapodni....de sajnos hol ksiebb nagyobb kapcsolatai voltak (szerencsére, hisz így találkoztunk :) ) kb 2 év van közöttünk.
2015. dec. 15. 10:38
 18/18 Messor725 válasza:

Bár, a 2013-ban módosított BTK. valóban nem rendeli büntetni a 12. életévüket betöltött, de még 18 év alatti fiatalok szexuális kapcsolatát, azonban kivételt képez ha a 18 év feletti visszaél hatalmával, vagy befolyásával (testi és/vagy lelki). Így szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek.

Egy dühös szülő, idősebb testvér.... és nagyon nehéz bebizonyítani, hogy kölcsönös, beleegyezett, visszaélés menetes volt a kapcsolat.

2015. dec. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!