Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a "maximum randi", amikor megcsókoltátok a másikat? Szerintetek a lánynak vagy a fiúnak kell kezdeményezni?
Szerintem ha elsőn nem csattan el, abból nem lesz semmi. És mindegy ki kezdeményezi! Utálom az olyan nőket/lányokat, akik szerint bizonyos lépések feltétlenül a férfi feladatai közé tartoznak és elvből nem teszik meg, pedig szeretnék. Nem mint ha tutyimutyi lennék, megteszem én... csak irritál a hozzáállás.
24/F
Nekunk az elso volt, De mar 4 honapja egyutt voltunk ( tavkapcsolat, akkor talalkoztunk eloszor)
En adtam neki egy szajra puszit o Pedig megragadta a derekam magahoz huzott es megcsokolt. Barki kezdemenyezhet a vege igy is ugy is csok :D
18/L
Többször fordult már velem elő, hogy az első randin csókolóztam a lánnyal. (sőt volt, amikor több is volt... :D) Mégis mire várjak, ha bejövünk egymásnak?
A másik kérdésre válaszolva... Szerintem inkább a pasinak kell kezdeményezni, ez így illik, hagyomány. Bár olyan is volt velem, hogy a csaj úgy köszöntött az első randin, hogy adott egy puszit a számra. Ez akkor most kezdeményezés? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!