Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány, hány éves fiúval járhat maximum?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 18:39
2/18 anonim válasza:
Szerintem ezt ő maga tudja eldönteni. Bár azért olyan nagyon időssel csak ne kezdj. :)
3/18 anonim válasza:
Szerintem ez nincs kőbe vésve. Én 20-at mondanék, de maradi vagyok.
20/F
4/18 anonim válasza:
a kor igazán nem számit,ha megvan az összehang.
viszont én ha most 16 éves lennék 22-fölé nem mennék.
7/18 anonim válasza:
uhh félre olvastam, bocsi a 3,14ért :D hát max 3év legyen a korhatár :)
8/18 anonim válasza:
amennyivel akar, lehet hogy egy hozzá illő vagy kinéző pasi lehet akár 26 is.....nem a kor számít, hanem a felfogás.
9/18 anonim válasza:
119
Bár általános európai szokásokat követve, nem túl átlagos ha a párja 22-nél idősebb.
10/18 anonim válasza:
Max 18 szerintem. Egy idősebb srác nem nagyon tud mit kezdeni egy kislánnyal még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!