Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kit válasszak? Érdemes lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Érdemes lenne megpróbálnom?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy jelenleg van barátom, akivel már régóta együtt vagyunk. A gond csak az, hogy a kapcsolatunk alatt nagyon sok rossz dolgot tett velem, hazudott, más lányokkal flörtölgetett stb. Alapvetően jó embernek mondanám csak nagyon gyerekes az életfelfogása. Nem rég egy buliban ott volt egy volt osztálytársa, aki valami oknál fogva nagyon megfogott engem külsőleg. Ritkán van velem ilyen, de azóta is rendszeresen nézegetem a profilját facebookon és arra gondolok milyen lenne vele, pedig még egyetlen szót se beszéltünk. Megfordult már a fejemben, hogy szakítok a jelenlegi párommal, hiszen nem túl rózsás a kapcsolatunk ... és próbálok megismerkedni a másik sráccal, viszont ez nagyon bizonytalan, mert nem ismerjük még egymást. Szerintetek mit tegyek? Érdemes lenne belevágni ebbe? Az, hogy osztálytársak voltak vajon gátolni fogja a másik srácot? ( barátok nem voltak, csak egy osztályba jártak kb 3 évig) A két srác 20 éves, én 17.
2015. dec. 7. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem voltak barátok akkor az, hogy egy osztályba jártak kb. annyira fogja gátolni mintha a szembelévő házba lakott volna. Szerintem vágj bele! :)
2015. dec. 7. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! :)
2015. dec. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!