Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, hogy válasszak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy válasszak? Lányok, fiuk szerintetek?

Figyelt kérdés
Az egyik lány a párom a másikat pedig ugyerzem hogy szeretm bar ezt meg magamnak sem szivesen ismerem be , a párom nagyonrégi jó barátom nem szeretnem osszetorni a szívét ,a másik lányt viszont ,egyrejobban erzem hogy szeretem es o is mar ki van , nem bir ram varni es azt akarja higy szeresem viszont ,amit enis szeretenk de nemtudom mit csináljak...:(

2015. júl. 28. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
jobb lesz ha nem csapsz be senkit és őszinte leszel pároddal és magaddal is
2015. júl. 28. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi a vélemény arról hogy utáltassam meg magam vele hogy konnyebb legyen neki?
2015. júl. 28. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne folyamodj ilyen eszközökhöz, hogy megutáltatod magad vele, stb... 1., rá fog jönni, hogy miért csináltad, és ez még megalázóbb lesz neki 2., minél tovább húzod, annál jobban fog fájni neki

legyél vele őszinte, mondd meg, hogy te őt már nem úgy szereted, hanem más iránt érzel valamit... tudom, ez nagyon nehéz, de te is tudod, hogy ez a helyes, csak még nem mered megtenni. de bátorság, és sok sikert!

2015. júl. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!