Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért válasszák mindig a rosszfiúkat?
ma 19:57
Te egy rendes lány vagy :)
Az én barátom teljesen normális. Kedves mindenkivel, közvetlen..és a legjobbfej fiú akit valaha ismertem..:)
Emelet az átlaga 4 egész felett van zongorázik és lovagol, hajt, és együtt táncolunk. :) (én is művelem mindet kivéve a zongorát..)
14/l
Vagy nincs elég férfias külsőd, vagy nincs elég férfias kisugárzásod.
Tudod a legnagyobb probléma, hogy ez a sok "normális" fiú mind abban a tévhitben él, hogy a lányokkal történő viselkedés legfőbb jellemzője, hogy pitizünk, mint egy pincsikutya, és ugrásra készen várjuk, mikor szeretne valamit. A lány nem ettől fogja különlegesnek érezni melletted magát.
Ellenben a te szerinted "nagyképű bunkók" csak annyiban különböznek, hogy lazábban veszik a kapcsolatot a lánnyal, nem csicskulnak be, határozottak, magabiztosak (ami szerinted a nagyképűséggel egyenlő), más lányokkal is jó kapcsolatban van, végül majd azt a bizonyos lányt választja barátnőnek. Ettől érzi majd a lány különlegesnek magát, ha majd őt választja. És a lányoknak már elég csak meglobogtatni ezt a lehetőséget, nekik már ennyi is elég, hogy a "bunkó, nagyképűt" akarják.
Hogy honnan tudom ezt? 18 éves koromig én is az első csoportba tartoztam, és szarba se vettek. Azóta már a másikba, és hogy mondjam....meg van az eredménye. És nem vagyok bunkó, vagy nagyképű, és ugyanígy néztem ki már akkor is, csak most férfiként tekintenek rám, akkor meg egy csíraként.
A nemtörődömség a hatalom illúzióját kelti. Ha egy srác szívat egy csajt, akkor a csaj azt hiszi, h ez valami akkora ember lehet, hogy mind a 10 ujjára találna nőt és ezért nem kell kedvesnek lennie ahhoz, hogy nőt szerezzen. Szóval ha semmibe nézel egy csajt, akkor 90% hogy rád izgul.
Fontos azonban megjegyezni, h csak a buta nőket vonzzák a bunkó hapsik, és mivel a mai társadalom erkölcsi és szellemi mélyrepülésben van, az emberiség - így a nők többsége is - tirpák. Van egy szűk réteg aki igazi NŐ! Őket kell megtalálni.
azért, mert a nők mindig a biztonságot keresik leendő gyermekük felneveléséhez. a biztonság illúzióját az erős ember adja. erősnek pedig a nagypofájú állat tűnik.
gondolj csak arra, hogy harc előtt az ellenfelek gyakran szokták sértegetni és leüvölteni egymás fejét, hátha az egyik megijed a zajtól és mégsem kerül tettlegességre sor.
az állatoknál is megfigyelhető ez a viselkedés. (szzarvasbőgés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!