Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kit válasszak? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kit válasszak? A vagy B?

Figyelt kérdés

Pár napja feltettem ezt a kérdést : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Bekövetkezett az , amitől a legjobban féltem. Döntenem kell a két fiú közt. Szerintetek kit válasszak?

A.Nagyon jó barátom , sőt az egyik legjobb. Vasárnap csókolóztunk "csak úgy" és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Ma irt , hogy ő megszeretné ezt ismételni és , hogy neki ez nem csak a buli miatt volt , mert ő érzett valamit.Viszont Ő osztálytársam , sülve főve együtt lennénk. Nagyon kedves , meg szerintem odafigyelne rám és nem szenvednék semmiben hiányt ám nem a legjobb pasi (de nem is a legrosszabb). Egyszerűen a külsője nem "fog" meg.

És picit egoista is..(habár ezt nem értem,hogy miért)

B. Interneten keresztül ismertem meg kb 1 éve. Tavaly télen járt ide sielni és jobban megismerkedtünk. Most decemberben megtudtam , hogy akar tőlem valamit és én is megmondtam neki , hogy "kölcsönös az érzés" . Lejött egy hétre a rokonaihoz csak sielni és egész héten együtt mentünk ki , sieltünk. Nagyon jó volt , jól éreztük magunkat együtt. Tapasztalataim szerint önbizalom hiányban szenved és ritka szégyenlős , mert mikor ara kerütl sor , hogy szemtől szembe megbeszéljük , hogy mi lesz kettőnkel (még januárban) akkor eléggé zavarba jött és egy nemtudommal válaszolt , úgyan úgy mint én. Nagyon jó fej , vicces , bármit megtudok vele beszélni , csak néha , ha olyan kedve van akkor kicsit bunkó, de eltudja érni , hogy hiányozzon nekem. (Külsője átlagos)És nem egy városban lakunk , kb 20 km-re lakunk egymástól , ami azt jelenti , hogy suli időben hetente 1x találkoznánk.

Szerintetek kit válasszak?

Ha az első fiút (A) választom akkor már együtt leszünk , viszont , ha a másodikot (B) akkor vele még picit "kinlódnom" kell, amit lehet , hogy hiába lenne , de lehet , hogy nem és tökre megérte.

2013. febr. 12. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem C.
2013. febr. 12. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Bizd ismeretlen, nevtelen emberekre a dontest, biztos jobban ismerik a ket fiut es teged, es vegulis csak a te eletedrol van szo... ;)
2013. febr. 12. 21:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy úgy is az lesz , amit én akarok , de kiváncsi vagyok az emberek véleményére , hogy ők hogyan döntenének.:)
2013. febr. 12. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
valaszd a vagy-ot :D
2013. febr. 12. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Ettől menőbb lettél 10%-al!
2013. febr. 12. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Amelyikkel jobban érzed magad, most nem hinném, hogy a lakótávolságon kéne alapoznod, meg hogy kivel leszel hamarabb együtt akkor. 20/F
2013. febr. 12. 21:26
 7/8 anonim válasza:
Gratulálok.. Szomorú, hogy az ember már ilyen problémákkal küszködik, hogy döntenie kell két ember közt. El se olvastam az egészet, mert már ez borzasztó, hogy A vagy B. Hogyha, valóban ez a legnagyobb problémád, akkor azt válaszd, aki iránt érzel is valamit érzelmileg..
2013. febr. 12. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább B., az A.,-ban ha semmi nem fog meg akkor miért beszélnéd magad rá?
2013. febr. 12. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!