Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok-nők hány %-a aki azt mondja nem számít a pénz egy kapcsolatban, közben még is a pénzes pasit válasszák. Miért?
Gondolom kb. 100% ?
Miért ne választanák a gazdagot, ha megtehetik ? Ha te választhatnál kérdező egy szegényebb és egy gazdagabb emberke között ahol ez lenne az egyetlen különbség, szerintem te is a pénzt választanád, sőt én is.
Én azt választom, akit szeretek, nem a bankszámláját valakinek. Volt már szegény pasim is, aki ráadásul egyedül tartotta el a beteg anyját. Boldog voltam vele, nem érdekelt, milyen az anyagi helyzete, viszont szorgalmas, dolgos ember volt, szóval nem mások nyakán élősködve lógatta a lábát és várta, hogy eltartsák. Ez viszont fontos. Nem érdekel, mennyi van a pénztárcájában vagy a bankban, de ne másoktól várja láblógatva, hogy eltartsák.
Szerintem csak a felszínes nők hajtanak a bankszámlára, aki már maga is letett valamit az asztalra, dolgozik, nem élősködik másokon, az teljesen másképp áll hozzá ehhez a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!