Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kit válasszak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kit válasszak?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Szeretem őt nagyon nélküle nem tudnám elképzelni az életem. Viszont az a baj hogy ő nem egy jó ember... Tudom hogy szeret, de már van 3 gyereke és ezért soha nem lehetünk úgy kötetlenül együtt. Viszont egyik nap hirtelen felbukkant az ex barátom. Nagyon sokáig halálosan szerelmes voltam belé, de elég csúnyán váltunk el mivel kihasznált engem. Annyit mondott hogy bocsánatot kér és ő nem érdemel meg engem úgyhogy sok szerencsét kíván nekem a jövőben. Aztán néhány nap múlva találkoztunk és azt mondta hogy a mostani barátom nem nekem való és hogy megérti hogy szeretem de úgysem lehet vele közös jövőm sajnos. Azt mondta hogy ő akár meddig hajlandó megvárni amíg felnövök és ha szeretném feleségül vesz mert mind a kettőnknek hasonlók az elképzelései az élettel kapcsolatban... Én 17L a barátom 40F és az ex barátom 23F

2015. jún. 28. 11:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Még egy kis kiegészítés: én még mindíg érzek valamit az ex barátom iránt és ezért dilemmázok... És tudom hogy nehezen bíznék meg benne a történtek után de azt mondta hogy még mindíg szeret és azért nem keresett eddig mert szégyellte magát azért amit tett, de megváltozott...
2015. jún. 28. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyiket se. Keress egy harmadikat.

A nők egy része azokhoz a férfiakhoz vonzódik, akik kihasználják őket. Ismerek is ilyet. Te ilyen vagy?

2015. jún. 28. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy fiatal egy 40-éveshez? Házasság még minek? Úgyis elválnátok. Csak gondolj bele abba hogy képes lennél e 3 gyereket a sajátodként nevelni úgy hogy nem sok korkülönbség van köztetek.És ha meg fordult a fejedben az hogy vissza mennél az exedhez akkor nem is szereted igazán a barátodat. És ha az exed így viselkedett veled nem gondolod hogy továbbra is azt fogja csinálni? Szépen felszed majd újra dob mikor már nem lesz szüksége rád. És a második kapcsolat sose olyan "jó" mint az első már ha a tiéteket lehet jónak mondani. Szerintem dobd mind a kettőt..fiatal vagy még előtted áll az élet ne ba.zd el pár kölyök miatt vagy egy olyanért aki kihasznál. Fiatalabbakat is tudnál szerezni akik százszor különbek ennél a kettőnél.
2015. jún. 28. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amelyiket jobban szereted.

Mondjuk én egyiket se választanàm.

Az egyik kihasznált, a másik meg túl idős hozzàd és 3 gyereke van.

Ha azt választod amelyik kihasznált lehet hogy megteszi újra.

Ha a màsikat választod akkor jól gondold meg hogy ilyen fiatalon készen állsz a ,,gyerek nevelésre" :D

2015. jún. 28. 12:02
 5/5 anonim válasza:
Szerintem kérj időt és próbáld meg az exbarátoddal ha nem érzed a 40/F hiányát akkor maradj vele és ha 40/F nem bírja megérteni h próbálkoznod kell másokkal akkor nem szeret igazán mint a 17/F
2015. jún. 28. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!