Csatos vagy kötözős mei tait válasszak?
Sokat túrázunk azért szeretnék venni, de nem tudom melyik jobb. A kötözőstől azért tartok mert mi történik ha folyton kötözni kell mert oldódik a csomó.. a csatos meg nem olyan test közeli szerintem. Tud valaki segíteni?
10 hónapos 9,5 kg 75 cm baba :)
A csatos hosszú távon sokkal kényelmesebb.
Volt kendőm, kötözős mei taiom és SSC-m is, legkényelmesebb a csatos volt (Manducam van).
Ez tényleg olyan, mint egy túrahátizsák, a 14 kilós lányom is simán viszem benne, nem fáj semmim tőle, nem fárasztó.
A kötözős mei tai nem volt ilyen kényelmes már nagyobb súlynál, kb. 9-10 hónapos koráig használtam azt.
Menj el egy hordozós klubba, és próbálj több fajtát, ha lehet kölcsönözz is! Nem oldódik ki a mei-tai, emiatt ne aggódj, de lehet, hogy az ssc kényelmesebb, majd kiderül.
Nekem egy félcsatosom van (Storchenwiege), nagyon szeretem, erre úgy tűnik, hogy kifogytam belőle, a legszorosabbra van állítva a csatos része, és lötyög a derekamon. Szóval ezért mondom, hogy próbálni kell, mert mindenkinek más a jó, lehet, hogy ami x embernek bejön, és odavan érte, az neked, vagy a gyerekednek nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!