Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kit válasszak? 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? 18L

Figyelt kérdés
Okos, szép lánynak mondanak. Nem járok bulizni, inni szóval mondhatom, hogy jó kislány vagyok. Szeretek olvasni, filmet nézni,teljesen átlagos lány vagyok. Most két fiú is próbálkozik nálam. Nekem még nem volt komoly kapcsolatom, ezért is vagyok bizonytalan. Az egyik srác hetek óta próbálkozik nálam, de nagyon nagy nőcsábász hírében áll. Mondjuk már régóta nem volt lánnyal szerintem miattam. Nagyon bejön a fiú. Sportos, izmos, vicces, de nem olyan okos mint én. A másik srác nem olyan sportos, picit esetlen, de édes. Okos srác, mert kitűnő, de mint férfi nem jön be. Mégis kit válasszak szerintetek?
2015. máj. 22. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem :3
2015. máj. 22. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám. Hozzád hasonló vagyok.
2015. máj. 22. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem mi nekünk kell eldönteni kire vágysz. Képzeld el milyen lenne velük ha együtt lennétek. Amúgy válaszd az egyiket és ha nem jön be majd a másik lehet vár rád. De azért ne ess bele abba hogy a nőcsábász csak arra vágyik megkapjon aztán meglepődve kihasználva érzed majd magad. Legyen eszed.

Az azért érdekes hogy okos és nem okos nálad egy szempont. Eléggé érdekes hogy ez számít meg hogy "kitűnő".

2015. máj. 22. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
#1-es: annyira kiszámíthatóak az emberek :DDD
2015. máj. 22. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
aput, de gyorsan :DD
2015. máj. 22. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy harmadik srácot!
2015. máj. 23. 02:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne más döntsön már helyetted 1 ilyenről..

Azt választ amelyiket akarod

2015. máj. 23. 03:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Aki dönt, Katalin bírónő!

Neked a második srác, mint férfi, nem jön be. Az első mitől férfi? Mert izmos?:)

sportos, izmos, vicces

esetlen, okos, édes

Nekem ennyi tulajdonság kevés ahhoz, hogy bárkivel is összejöjjek vagy hogy még dönteni is tudjak a kettő közül.

Az első nőcsábász. Lehetne vele hosszú távra tervezni?

A második okos.

Én férfi szemmel tudom nézni dolgokat, és a pasifaló lányok (te esetedben nőcsábász férfi) nem jönnek be. Az okos lányok viszont annál inkább.

Szóval ha minden kötél szakadna, akkor ennyi tulajdonságból szerintem a másodikat választanám.

De ez a te döntésed!!! De én fogadnék, hogy az elsőt fogod választan.

2015. máj. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!