Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki valami erdekes témát nem tud ajanlani amit a baratommal beszélhetnek facen? Mar 2honapja egyutt vagyunk es egyre fogy a temak szoktam vicces dolgokat vagy romit kerdezni tole de mar kifogytak az otletekbol?
Nem kötekedésből,de az baj ha nincs téma. Nekem van egy lány barátom 5 éve minden nap beszélünk,és mindig van téma,pedig nem is kérdezgetük,hogy mizu. Látunk vmi érdekeset,rögtön megosztjuk egymással,új ruha,én csajok,ő pasik,zene,politika,szóval tényleg minden. Nem tudom. Találkozzatok gyakrabban,és ne csak az legyen,hogy ültök 1 padon és beszélgettek,hanem ténylegesen legyen élvezetes együtt lennetek,csináljatok jó kis aktív programokat:paintball,menjetek vmi sporteseményt nézni,koncertre,moziba,színházba,kávézni,csónakázni,kirándulni,bicajozni,futni,ha van kutyátok sétáltatni,mehettek együtt vásárolni. Kicsit pörgessétek fel a dolgokat,mert mindenféle rossz szándék nélkül mondom,hogy nem lesz sok jövőtök így.
Egyébként mennyi idősek vagytok?
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!