Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális ilyen korban vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális ilyen korban vagy ugy egyaltalan? 16L

Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom. Nagyon joban vagyunk es hat amikor beszelgetunk akkor neha elokerul a szex, titkos vagyak es hasonlo temak is. Es valahogy ugy erzem imadok ezekrol beszelgetni vele. Es szerintem o is. Ez normalis 16 eveseknel? Ti nem furcsalanatok?

2015. nov. 17. 21:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen normális
2015. nov. 17. 21:20
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Öhhm.. szexre vágysz..
2015. nov. 17. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
39%

Nem....ilyenekről max. a barátommal beszélnékv 16 évesen, és nem egy CSAK barátommal.

Amúgyis milyen vágyaid lehetnek neked 16 évesen.......:)

Dehát..mai csaj vagy te is.

Ha egy srác egy csajjal ilyenekről beszél, akkor meg is tenné vele. Te meg szerintem bele is mennél.

2015. nov. 17. 21:55
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Tudnád én ennyi idősen mikről beszéltem ilyen téren haverokkal...mondjuk ha egy fiú beszél erről egy lánnyal, az érdekesebb :D lényeg hogy normális
2015. nov. 17. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már bennem is megfogalmazódtak szexel kapcsolatos dolgok, de még nem beszéltem róla senkinek.
2015. nov. 17. 22:31
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Az lenne természet ellenes, ha nem ez jutna eszetekbe. ;)

Naná, hogy természetes! legalább nem vagytok képmutató álszentek. Aki ezt elítéli, az egy képmutató ember, mert mindenkinek ilyen gondolatai vannak, főleg ebben a korban, 12-14 év után is már. A 16 éves már öreg rókának számíthat ebben. :)

2015. nov. 18. 10:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Naná, hogy vannak ilyen gondolataik. De nem kéne egy 16 éves lánynak random fiúkkal megosztani, hogy milyen válgoatott módszerekkel dugatná meg magát....
2015. nov. 18. 20:52
 8/17 A kérdező kommentje:

Akkor jo, megnyugodtam:D

Utolso. O nem egy "random" fiu hanem az egyik legjobb baratom (mar ha ez mar baratsag...)

2015. dec. 7. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Értem én! Ezesetben olvasd el újból a 3. választ!
2015. dec. 7. 18:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Furcsa ez a prűd hozzá állás...

Erre szokták mondani, kényes az ízlése és erkölcstelen az erkölcse. Mást beszél mint ahogy cselekszik a négy fal között, mezőn vagy a kukoricásban. Már 16 évesen tuti több fa..t fogott mint kilincset és hasonlók, amikor valaki ennyire természetellenesen erkölcsösnek mutatja magát. Talán nem is véletlen ez a mondás.

2015. dec. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!