Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex visszahódítása? Hogyan?
Figyelt kérdés
A barátom szaított velem,de nem tudok beletörődni. Mindenképpen vissza akarom őt kapni. Rengeteg időt rászántam már arra,hogy ilyen témában keresgéljek a neten. De sajnos mindenhol csak fizetős könyvekbe botlottam,vagy éppenséggel azt írták le,hogy mit ne csináljunk. Engem viszont ötletek érdekelnének amik esetleg másnál is beváltak már. Részletekbe nem szeretnék belemenni,de sajnos jelenleg személyes találkozásra nincs lehetőség. Tudom,hogy facebooon nem olyan,meg személyes találka kéne,de jelenleg csak a facebook maximum skype áll rendelkezésre2015. nov. 30. 15:16
1/3 anonim válasza:
Leginkább hagyd békén, hadd élje az életét, és találjion olyan csajt, akivel összepasszol - mert veled nem működött a dolog.
De persze, meg is alázhatod magad, nyugodtan.
2/3 anonim válasza:
Ami egyszer nem ment az másodszorra sem fog. Nő vagy, ne alazkodj meg. Ha kellenel neki keresne. De szerintem felesleges probalkozni, foleg hogy a múlt mindig ott lesz, nem lehet semmi problemat teljesen elfelejteni azt mindig egymas fejehez fogjátok vágni..meddig voltatok egyutt? 23/L
3/3 anonim válasza:
Egy ingyenes és biztos módszert tudok:
Várni!
Ez a problémád idővel fog megoldódni. Jó sok idővel.
Évek múlva térj vissza rá,addig meg ne tépelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!