Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátnő visszahódítása!?
Sziasztok!a segítségeteket szeretném kérni!csak normális válaszokat várok!hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi köszi!
az van, hogy a barátnőm elhagyott 5 hónappal ezelőtt!5 hónapot jártunk egyébként!és én nagyon szeretem még mindig!kicsit se tudom feledni pedig próbáltam már nem egyszer!érzem, hogy ő az igazi!én 23 éves leszek ő 18 éves!egymással veszítettük el a szüzességünket!lehet hogy fura hogy ennyi idősen még az voltam, de nem tartom magam rossz pasinak és mégse vagyok az a nagy csajozós!3 pasija volt velem összesen neki!és én voltam az egyetlen akihez járt!a többiekhez sose ment!jól el voltunk a kapcsolatban némi vitákkal de az szerintem mindenkinél van!egy nap hirtelen szakított!azt mondta nem szeret!de akkor nem lett volna velem 5 hónapig ha nem akar velem lenni!nem?már hamarabb is szakított volna!mi utána nagyon össze vesztünk én folyamatosan kleresem ami idegesíti!most hagytam 4 hónapig..nem kerestem..megint el kezdtem keresni!levelet írni neki..fb-n üzenet stb..születésnapjára ajándék!de a helyzet nem változott!!nem szeretném őt elengedni és megoldást szeretnék rá találni mert tudom hogy van!!olyan válasz nem érdekel, hogy hagyjam őt mert nem tudom és nem is fogom!köszönöm a válaszokat előre is
!nem!tehetsz!semmit!
!fel!fog!jelenteni!zaklatásért!
Azért ragaszkods hozzá, mert vele vesztetted el.
/OFF/ Ezért nem akarom bárkivel elveszteni..hanem azzal aki igazán szeret. /OFF/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!