Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt barátnő visszahódítása!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnő visszahódítása!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Az a problémám hogy a barátnőm 1 hónapja elhagyott.2 évet jártunk. Még nagyon szeretem és nemtudom elfelejteni. Én azt érzem h Ő az igazi. A kapcsolatunk előtt is nagyon bejöttem neki de 3 évig nem foglalkoztam vele! Én 22 éves vagyok ő 18 éves. A szüzességünket is egymással veszítettük el. Ő volt az első komoly barátnőm. Neki is én voltam az első. Nagyon szeretük egymást, jól elvoltunk némi vitákkal de ez mindenkinél van. Az anyja nem szeretett engem pedig én egy normális családból származok, de az apja viszont igen. Az utolsó pár hónapban már csak kinlódtunk, mert az anyja nem engedte h együtt legyünk és igy szépen lassan eljött a szakítás ideje. Amikor vége lett nem zaklattam, nem írogattam neki. Pár napra új barátja lett.3 hét után rám irt hogy érzek e még iránta valamit de mindent tagadtam, meg azt akarta hogy legyünk barátok de én nem egyeztem bele! A barátnői mondták, hogy még érdeklődik irántam. Ha az utcán találkozunk akkor mindig zavarba jön és elfordul! A mostani barátja rossz hatással van rá és a barátnői is azt akarják h ne járjon vele! Nem szeretném elengedni és megoldást akarok erre találni. Olyan válasz nem érdekel hogy hagyjam!

2015. júl. 24. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy ha még mindig szereted őt, és vissza akarod szerezni, akkor miért tagadtad le előtte, hogy még mindig érzel iránta valamit? Mi értelme volt? Lett volna esélyed talán újra kezdeni vele, és azt írod, hogy számodra ő az igazi... akkor miért tagadtad le, hogy még mindig szereted? Ez olyan gyerekes viselkedés... Ha képes leszel őszintén beszélni vele és férfiként viselkedni, férfiként vállalni az érzéseidet, talán van még esélyed helyre hozni ezt az egészet, de addig nem.
2015. júl. 24. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Lennék a csaj helyében ;)
2015. júl. 24. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert ha könyörögtem volna neki,akkor minden esélyem elment volna.Így látja hogy nemis voltam neki olyan értékes mert azt gondolja,hogy túltettem magam rajta.
2015. júl. 24. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg amig barátja van addig úgyse tudok tenni semmit!
2015. júl. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!