Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek? 15f 14l

Nos, szerintem olyan gyorsan dobd a csajt ahogy csak tudod...ilyen tahó csajod ne legyen... volt már 2 barátom de miután megvéd azután egy "köszönöm drágám" vagy "nagyon ügyesen kiálltál mellettünk...nem zavar hogy megvertek, de most megyünk és bekötjük a sebeidet" reakcióm lenne (és ez a minimum) és nem az, hogy "milyen nyápic vagy"
Igaz, higy nem vagyok idős...de állítólag picit érettebb vagyok :D
13L

A barátnőd egy mesüge.
Mi az ,hogy "nyápic"?
Egyébként az én meglátásom szerint helyesen cselekedtél.
Bár én elítélem az erőszakot ,de viszont az önvédelem egy nagyon fontos dolog.
Am egyébként miért mentek neked?

Ilyen helyzetben az a legbölcsebb dolog, ha tudomást sem vesztek róla, megfogod a lány kezét és sietve tovább mentek.
A BÁTORSÁG ÉS VAKMERŐSÉG KÖZT NAGY KÜLÖNBSÉG VAN!
Miért nem kell még visszaszólni se? Először is, ha nem vagy egy edzett típus és nem tudsz puszta kézzel verekedni (ez nem szégyen, sokszor a kigyúrt állatok is kifekszenek), akkor még egy ember is nagy kihívás lehet számodra, másrészt ezeknél mindig van bicska/kés és könnyen ottmaradhatsz, aztán a barátnődet is elkaphatják...
A lányt felejtsd el, kár érte megveretned magad, úgyse fog megbecsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!