Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért fura az embereknek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fura az embereknek, hogy a barátom nem emo?

Figyelt kérdés
Emo lány vagyok, és kb egy hónapja szerelmes lettem egy fiúba, akivel mostmár három hete járunk. Viszont az emberek mindig furcsállják, hogy ő nem emo, mert én ezelőtt köztudottan az emo-fiúkra "buktam". Vagy pedig azt tartják furának, hogy ő egy emo-lányt választott.

2015. nov. 28. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki nem sząrja le?! Ez a ti dolgotok, ha ti jol kijottok, szeretitek egymast, ne foglalkozzatok masokkal.

Am teljesen felesleges ennyiszer kihangsulyozni, hogy EMO...

2015. nov. 28. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
még vannak emósok?
2015. nov. 28. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fura, hogy te emo vagy.
2015. nov. 28. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Vannak még de nem az volt a kérdés,hogy ti mit találtok furcsának. Első válaszolónak pedig köszönöm, akkor majd igyekszem nem foglalkozni velük :)
2015. nov. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!