Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hosszabban lent
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt sajnos szinte csak az iskolában találkozunk,egymáshoz havonta max 1szer járunk és miután hazaérünk is csak keveset beszélünk tanulás miatt.Nemrégiben pont emiatt beszéltem vele arról hogy én kezdem úgy érezni hogy elmúlik a szerelem,de megbeszéltük hogy ezt megoldjuk azzal hogy többet beszélgetünk sajnos továbbra sem tudunk egymáshoz járni.Én azt mondtam neki hogy minden rendben és elmúlt ez az érzés ez így is volt 4-5 napig de úgy érzem újra előjön de nem merem újra elmondani ,félek hogy innen nincs visszaút.Nem tudom hogy szakítsak e mivel folyton azt mondja én vagyok élete szerelme és nélkülem nem tudja mit tenne magával,a családjában is problémák vannak és félek hogy összeroppanna ettől vagy bármi kárt tenne magában.Segítségetek és válaszaitokat előre is köszönöm!!2015. nov. 25. 21:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáljatok meg valamit ami kicsit lendít rajtatok. Pl vidd el vacsorázni és utána bújjatok össze. Tudom,nincs sok időd,de egyszer szánd rá magad hogy őt helyezed minden elé. Ha még ezután sem érzed úgy hogy újra közelebb vagytok egymáshoz,mondd meg neki hogy most szünetet kéne tartani.
2/5 anonim válasza:
Osztálytársak vagytok a csajjal?
3/5 anonim válasza:
Nem vagytok szerelmesek, ne áltasd magad. Nem is voltatok soha.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 Nem vagyunk osztálytársak.
#3 Ezt kifejtenéd bővebben?
2015. nov. 26. 18:20
5/5 anonim válasza:
"Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt sajnos szinte csak az iskolában találkozunk,egymáshoz havonta max 1szer járunk és miután hazaérünk is csak keveset beszélünk tanulás miatt."
Ez nem szerelem, hanem csak valami tini maszatolás. Nincs ezzel baj egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!