Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem? (lent)

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok edzőterembe, nem rég pedig egy bizonyos lány is oda kezdett el járni. Beszélgettünk párszor, segítettem neki, több, mint üdítő a társasága. Egyszerűen gyönyörű, feszes, formás, vicces, és perverzen édes. Szóval eléggé bejön.

A gond, hogy nyolc hónapja van barátnőm, eddig különösebb gondunk sem volt a kapcsolatunkban. Ez az edzőteremben megismert lány sem nyomult rám nyíltan, vagy próbált kikezdeni velem, tehát önmagában nem lenne vele gond, de egy ideje már másra sem tudok gondolni, csak rá.

Sosem csalnám meg a barátnőm, de szinte már nem is kívánom, csak a másik lányt. Ezt a két felé húzást nem tudom meddig tudom csinálni.

Ti mit tennétek?

2015. nov. 10. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
tedd azt amit a szíved diktál
2015. nov. 10. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem minél hamarabb tisztázd le magadban melyikhez ragaszkodsz jobban.És legyél őszinte a barátnődhöz. Nekem irtóra fájna ha a pasim más csaj után vágyakozna. 15/L
2015. nov. 10. 17:11
 3/3 Fancsi24 válasza:
Huha. Tisztazd le magaddal, hogy melyiket szereted, mert lehet, hogy csak fellángolás nem?:) de mindenkép legyél öszinte a barátnőddel! Megérdemli. Gondold át, hogy elhagynál e egy biztosan a nem olyan biztosért. Viszon ha a másik csajnak télleg bejössz és tisztán mutatja az érzéseit akkor hallgass a szivedre!:) 15l
2015. nov. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!