Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit?
A pasimmal már elég régóta járunk és az osztályából bemutatott a haverjainak.Elmentünk egy kocsmába és a pasimmal leültünk és az egyik osztálytársa aki kicsit bejön nekem..flörtölt velem.Mindig piszkálgatott meg sokat beszéltünk.És a végén kicsit bevoltunk állva és akkor kivolt a bugyim és azt nézte és odanyúlt hogy ez miez és nevettünk.Az egyik lány aki velünk volt..barátnőm kicsit duci.Az rányomult és végig ölelkeztek én meg kicsit kiakadtam.Miközbe beszélgettek addig a fiú engem is nézett és elvolt.
Aztán ők előre mentek és elvoltak végig.
Mielőtt mentünk volna iszogatni a fiú irta nekem hogy menjek már velük meg nagyon szeretne látni.Ma is meg tegnap is beszélgettünk valamennyit.És irta hogy én nagyon beálltam.Mondom igen te beszélsz aki azt a duci lányt ölelgette és nem irt rá vissza semmit..
Meg lerondáztam magam és azt mondta hogy cuki vagyok meg minden.
Szerintetek akar tőlem valamit vagy csak haverkodik es azt a duci lany jobban szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!