Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elromtottam, vagy csak o fura?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elromtottam, vagy csak o fura?

Figyelt kérdés

Parhete megismertem egy sracot. Tudni kell rolam hogy nagyon kritikus vagyok, de o eskuszom megfelelt az osszes kriteriumnak, de tenyleg! Nem olyan sablonoknak, hogy "cuki, helyes" hanem agyban es lelelben is ottvolt, mellette iszonyatosan meno. oké, eleg az aradozasbol. A lenyeg az, hogy folyamatosan visszautasitottam. Nem azert, mert ne jott volna be, hanem mert nekem igazan szerelmesnek kell lennem ahhoz hogy valakibel osszejojjek(elvbol is, mert komoly kapcsolatot akarok, vagy legalabbis igazit!). Nem voltam vele bunko, csak nem viszonoztam a tularado "imadatat", stb. Aztan sokat beszeltunk, parszor talalkoztunk, es elkezdte perverz iranyba terelni a beszelgetest, de azonnal elallitottam. Azota nem beszelunk, irtam neki de vissza se ir, pedig vegig elerheto volt (kitoroltem az uzenetet hogy ne tudjam megnezni kesobb hogy latta e, szoval most ezt sem tudom). Oszinten elkeseredett vagyok.

Mit csinaljak? Lesz e ennek folytatasa? Nem irhatok neki, mert buszkesegem menne akkor karba,+ha oszinten nem erdekli mar akk hulyet csinalok magambol. (egy ertelmes fiu bratomnak megmutattam az egyik olyam beszelgetesunket, ami epp nem nyaladdzos volt, csak volt valami tema, es a srac elso reakcioja az volt hogy latszik, hogy belem van zugva).

2015. nov. 22. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a büszkeségedet nem áldozod be a szeretetért,akkor ezt buktad.

15/F

2015. nov. 22. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Ha hulyet csinalok magambol felaldozva a buszkesegem, akkor is buktam nem?

Te mit ereznel a helyeben?

2015. nov. 22. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha így gondolkozol,akkor nem is lesz belőle semmi.Nem értem a gondolkodásod...miért csak akkor jársz valakivel,ha már eleve szerelmes vagy?Attól még,hogy az elején nem vagy 100%-osan szerelmes,alatta kialakulhat a dolog,és ugyanolyan szerelmes lehetsz belé,sőt még talán jobban is,mintha már úgy jönnél össze vele,hogy szerelmes vagy.Viszont nem is ez a legnagyobb probléma,mert jó dolog,hogy komolyan kapcsolatot akarsz :) De attól még lehet komoly a kapcsolat,ha csak alatta alakul ki a szerelem :) Az a baj,hogy így elszalasztod a lehetőséget :/ Az meg,hogy a büszkeséged odavész...kit érdekel?Most komolyan fontosabb a büszkeséged,mint,hogy szeress valakit?Ha nem próbálod meg,soha nem lesz belőle semmi ;) És nyugi,nem csinálsz magadból ezzel hülyét.
2015. nov. 22. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
és az ő büszkeségével mi van? gondolom azért nem ír mert már visszautasítottad párszor és nem akar megint hülyét csinálni magából h bepróbálkozik és elküldöd szal sztem kicsit vegyél magadon erőt és kezdeményezz most se, hajrá:D
2015. nov. 22. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a #4-essel ;)
2015. nov. 22. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem tole hogy "baj van?", nyilvanvaloan igen, de nem tudok hogy kezdemenyezni. Kozolte hogy "nem"... ezek utan mit kezdjek?
2015. nov. 23. 15:41
 7/8 anonim válasza:

Próbálj vele ismét beszélgetni.. KERESD!

És ha úgy látod hogy ismét akar valamit akkor ne dobd el a lehetőséget, később csak megbánnád :)

2015. nov. 23. 17:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom:)
2015. nov. 24. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!