Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl gyors? Vagy szerintetek is fura ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy hónapja járunk a barátommal, de nemhogy csók, de még puszi, ölelés, kézenfogva sétálás sem volt :/ szerintetek én várok el sokat? Vagy ez már tényleg gáz? Mit csináljak? 14L2015. okt. 16. 22:11
1/7 anonim válasza:
Sot szerintem lassu vagy mar boven 1 heten csok sot 1 nap vagy de h ez alatt se semmi ket meterrol kerdezte meg h he nem jarunk vagy most mi?:D bocsi a stilusert de ez ugy ahogy mondtad gaz. Probaltad mar megfogni a kezet megolelni puszit adni vagy tenyleg 2 meterrol beszelgettek vagy ugye nem facebook dumaltatok meg. Ha ezeket megprobalod es meg akkor sem reagal semmit akkor hagyd a fenebe. Osztalytarsam 14 evesen szunetekben lenyelte a bararnojet( ez se normalis)16f
2/7 anonim válasza:
Hát ezeknek már meg kellett volna történnie, kezdeményezd nyugodtan. :)
4/7 anonim válasza:
addig nem tudsz pontos, tényleg hasznos válast adni, míg nem tapasztalod.
én tapasztaltam, számomra nagyon gáz volt, egyszer hazafele menet, amikor elkísért, megfogtam a kezét az utcán, s kábé három méter után elengedte, s zavarodott volt. kérdeztem a csók témáról is, szóval mi beszéltünk róla, ő azt mondta, nem akarja elhamarkodni a dolgot, edig akkor már fél éve jártunk. végül aztán csak szájrapuszi lett, de az is feszengve. én sem voltam szerelmes, ő se, aztán véget vetettünk a dolognak... nem érdemes az ilyet erőltetni, ha igazán vonzódna hozzád, már megölelt volna minimum (mi pl. sokat ölelkeztünk).
5/7 A kérdező kommentje:
:( hát köszi a válaszokat. Én szeretem őt, sőt imádom, és ő is szeret engem, lehet hogy csak félénk és ennyi az egész. Még nem próbáltam kezdeményezni, de lehet, hogy majd mikor legközelebb találkozunk (hopnap)
2015. okt. 17. 07:46
6/7 anonim válasza:
Szerintem amikor holnap taliztok öleld meg köszönésképpen! :D Hidd el nem fog feszengeni! ;)
7/7 anonim válasza:
Szia!Kiváncsi vagyok!Megírod mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!