Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fura ez egy 16 éves lánytól? Többi lent.
#3, ez így igaz, de nem emiatt van ez.:)
Rájöttem, hogy jó sokáig igen gyerekes álomvilágban éltem, mert nem igazán van olyan, hogy SZERELEM, csupa nagybetűvel. És ez nem a "csalódások" miatt van (de utálom ezt a szót.)
Itthon meg nem tudom hogyan adagoljam be, mert én nem igazán tervezek bárkivel később sem kapcsolatot, esetleg házasságot, mert valahányszor céloztam erre, Anyu kiaakadt, hogy mi az már...
Egyenlőre még normális ,hogy így gondolkodsz , legalább is ennek kellene normálisnak lenni , csak sajnos ez az egész dolog tévútra ment és az az elfogadott ,hogy 14-15 évesek fülig szerelmesek egymásba szex , buli stb...
Szerintem pár éven belül ( 4-5 ) egyébként téged is el fog érni a szerelem ahogy előbb utóbb mindenkit , akármennyire is tiltakozol ellene.
Gondolj csak bele , elvégzel valamilyen sulit , tegyük fel dolgozni fogsz , és külön lakásban fogsz lakni . Munka mellett "sok" lesz a teher a válladon , az elintézni való , idegesség és hiányozni fog az életedből valaki akivel ezeket megoszthatod , ő pedig kiálljon melletted , támogasson .
Ez legalább is az én véleményem.
18/F
#7, mintha csak Anyut idézted volna.:)
Tény és való, hogy kell, aki segít, leveszi a terhet a vállunkról, pláne az esetemben, mert szerintem képtelen vagyok az önálló életre.:D
De nálam ez az egész kissé a gyengeség jelének tűnik, és nem akarok senki előtt sem gyengének tűnni! Pláne nem valaki olyan előtt, aki egyébként bármikor megcsalhat, átverhet, megbánthat, mert mostanság ez a menő.:)
Valamilyen szinten némileg „lázadás” is nálam ez a viselkedésforma.:)
#8, biztosan van olyan ember, aki nem volt még szerelmes, mert nem olyan típus. Elvégre akkor nem volnának örök egyedülállók. Oké, lehettek szerelmesek, de valamiért csak nem jött össze nekik a dolog, tehát jobban megéri mégsem küzdeni az érzéssel, nemde? :)
Amúgy mindenkinek ment a zöld pacsi.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!