Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval. A lényeg az, hogy képtelen vagyok (kb olyan egy esténél) hosszabban tartó kapcsolatba belefogni nőkkel. Ezt én elfogadtam, beletörődtem, nem stresszelem magam rajta. Magánéletben meglehetősen csendes, mondhatni mogorva vagyok, társaságban viszont tipikus "party lelke", nagyszájú, vicceskedő, de azért nem bunkó, aki összefogja a társaságot. Ez az oldalam viszont néhanapján megtetszik olyan lányoknak is, akik komolyabbat is szeretnének, én viszont pont emiatt a kettősségem miatt nem merek beleugrani. Finoman elutasítom őket, még ha nekem tetszik is a lány, mert félek, hogy nem tudnám hozni azt a szintet kettesben, ami megtetszett neki társaságban. Nem akarom, hogy csalódjanak. Most viszont egy osztálytársam kezdett felém közeledni, folyton odaült hozzám, kérdezgetett magamról, ha valahova megindultam, sokszor odaugrott mellém, hogy jön ő is. Őszintén szólva eléggé szép lány, és még kedves is, de egy másik osztálytársam is emlegette már nekem, hogy tetszik neki, meg mennyire szeretne barátnőt, és hirtelen mindig olyan letört lett (állítása szerint fáradt, bár 5 perccel előtte még semmi baja nem volt), amikor velem foglalkozott, hogy csak a hülye nem vágta le belőle a helyzetet, hogy féltékeny rám. Szóval mikor végül a lány legjobb barátai az osztályból privátban kiterítettek, hogy össze akarnak hozni vele, döntéshelyzet elé álltam. Szívem szerint ennek most beadtam volna a derekamat, mert volt benne valami kis plusz, ami az eddigi lányokból hiányzott, de nem igazán tudnám megmondani, hogy mi az. Aztán mérlegeltem a helyzetet, rájöttem, hogy a csapatösszhangot nem gyengén bomlasztotta volna a dolog, mert a "riválisom" biztos nem hagyta volna szó nélkül, vagy ha esetleg mégsem működik a dolog, akkor még 2 évig nézhetnénk ott egymást, ami megint csak kellemetlen lenne. Meg aztán előjött az örökös félelmem, hogy nem tudnám hozni ugyanazt a színvonalat, amibe beleszeretett és a végén nagyobbat csalódik, mintha semmi nem lett volna köztünk. Tehát egy nagyobb jó érdekében úgy döntöttem, megint finoman hárítok, utat nyitok a másik osztálytársamnak, akinek bejön, a lánnyal pedig látványosan bunkó kezdtem lenni. Ő persze egyből lecsapott a kínálkozó lehetőségre, és most már egészen jól meg is vannak. Én pedig egy keserédes félmosollyal leléptem a porondról, hogy ezt is összehoztam. Már nem először csináltam hasonlót, azonban most először vetődött fel bennem a kérdés, hogy jó cselekedetnek számít lemondani a saját boldogságunkról, hogy mások azok lehessenek, vagy a világ legnagyobb f***szsága, mert úgysem kárpótol érte az élet? Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, remélem legalább páran azért kitartanak idáig. Ha ezt a sort olvasod, akkor ezúton is köszönöm a kitartásodat! :D2015. nov. 21. 17:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon elcseszted, de majd te is rájössz erre.
2/7 anonim válasza:
Hát igen, elég nagy hülyeség volt.
3/7 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor megnyered az ötös lottót de te lemondasz róla.
Ha már ketten vagytok az már társaságnak számít.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez szép dolog volt tőled, ha azt akartad, hogy a lány boldog legyen. De ahogy írtad, itt nem csak erről van szó, hanem, hogy nem becsülöd magad eléggé, és ezért szalasztod el a lehetőségeket. Ami viszont hülyeség. :D Bízz magadban! Szerintem még mindig jobb megpróbálni valamit, ami talán nem jön össze, mint nem csinálni semmit, mert félsz, hogy nem jön össze. Szval szerintem egyáltalán nem vagy hülye, csak nem becsülöd magad eléggé. Engedd el ezt a "kettesben nem tudom hozni a szintet"-dolgot :D Menni fog az, csak hidd el, hogy sikerül. Sok sikert! :) remélem valamennyit tudtam segíteni neked
5/7 A kérdező kommentje:
#1 Már túl rájöttem, azért írtam ki a kérdést. x)
#4 Köszi a biztatást, de szerintem megint addig fogom mondogatni magamnak, hogy jól tettem, míg el is hiszem és minden megy tovább ugyanúgy. :/
2015. nov. 21. 20:23
6/7 anonim válasza:
Sztem elrontottad. Elrontottad h nem fog benned csalódni. Elrontottad h nem fogsz összeveszni a másik sráccal. Elrintottad h jó szived van. De azt valóban elrontottad h elszalasztottad a lányt. De hosszútávra ez jobb megoldás. Ha meg nem jonnek ossze a masik sraccal akkor szabad a palya
7/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, lehet, hogy ez egy korszak.
Fiatal vagy, akkor nyugodtan barátnőzz. Adott szituban okés voltál, de fiatalon, amikor még a másik fél sem akar letelepedni, meg örökké veled lenni, meg gyerek, meg család, addig ... próbálkozz, gyakorolj. Élj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!