Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9. -es fiú 12. lány?
sziasztok. nem akarok semmiféle pedofilbotrányt vagy ilyesmi. 9.-es fiú vagyok, nem volt még sose csajom, pedig elég jól nézek ki (nem akarok nagyképű lenni, csak szerintem hozzátartozik a történethez) szóval találnék a kortársaim közt lányt aki járna velem.
De van egy 12.-es lány. A suli túraszakkörén találkoztunk, ami kéthetente van. kb 10-15-en vagyunk, ugyhogy mindenki beszélget ott mindenkivel. Nagyon kedves, és nem érzem azt mint a többi 12.-esnél hogy lenézne mert kicsi vagyok. Szerintem nem tetszem neki, csak jófej. De azért elszoktam gondolkozni rajta, és miatta járok a túraszakkörbe is. Tegnap róla álmodtam. Ez normális? mármint ő mindjárt érettségizik, sok a dolga, nekem is sok dolgom van, így első éven. Tudom hogy tök reménytelen, meghogy felesleges ezzel foglalkozni, de nem megy ki a fejemből :C
bocsi hogy hosszú lett, meg trehány a helyesírás, de nagyonjó volt kiírni magamból, mert nem mondtam el senkinek.
Én 9. osztályba jártam amikor a barátnőm 12-be. (Nem egy suliba jártunk, ennyi eltérés van.)
Nem sokat számít, hogy hányadikos vagy. Az ilyen 17-18 éves lányok általában legalább velük egykorú / idősebb fiúkat keresnek. Ez szerintem azért lehet, mert a velük egykorú / fiatalabbak még nem elég "érettek", itt gondolok arra, hogy a legtöbben ebben a korosztályban még gyerekesek / komolytalanok, stb. Persze ez nem minden lányra igaz, sőt a fiúknál is vannak kivételek.
Mi már lassan 2 éve együtt vagyunk, szóval nem mondanám, hogy mindenképp rövid ideig tartanak az ilyen kapcsolatok. Amúgy a barátnőm most egyetemre jár, ezért kicsit ritkábban vagyunk együtt, ezt leszámítva nagyon jól elvagyunk.
Ja és attól, hogy azt gondolod magadról, hogy jól nézel ki, még nem biztos az, hogy a lánynak tetszel (Ugye mindenkinek más a "szép"..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!