Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ha a pártoknál aludnátok és a párotok adna nektek egy lisztez zacskót és maguknak is eggyet és egymást öntöznétek a lisztel akkor azt élveznétek vagy nem?
Figyelt kérdés
én már sokszor aludtam a barátnőmnél de ő csak most fog először nálam aludni és azt akarom hogyha elmennek anyámék akkor oda adok egy csomag lisztet a barátnőmnek és magamnak eggyet és le lisztezzük egymást össze vissza öntjük meg minden és persze ezután én feltakarítanám tehát az miatt nem kéne agódni :D csak hogy tetszene-e nektek lányok ha ez történe veletek? csak mert én egyszer valakivel úgy csinálnék ilyet! és szerintem jó lenne ha ez a barátnőmmel történne meg2015. nov. 17. 20:52
12/14 anonim válasza:
Én az ilyen őrűltségekben benne lennék :D
15 (hetero) /F
13/14 anonim válasza:
Ez egy szar ötlet. Még csak nem is izgató. Viccesnek lehet vicces, de azért nem annyira, hgy így előre eltervezd.
14/14 A kérdező kommentje:
de én egyszer egy ilyen dolgot szeretnék nagyon csinálni egy ilyen kis őrültséget és még egy csomó mindent és szeretném ezeket a dolgokat azzal megcsinálni akit a legjobban szeretek.
2015. nov. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!