Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen pózban élveznétek el most, ha megválaszthatnátok?
Figyelt kérdés
És mit tennétek a férfival cserébe aki orgazmushoz juttatott?
Kort is írj.
2015. szept. 3. 22:18
1/12 anonim válasza:
mit tennék cserébe??? ez milyen kérdés?
3/12 anonim válasza:
Misszionárius, még sosem sikerült.
Semmit nem tennék vele. Cserébe én is orgazmushoz juttattam.
4/12 Bino válasza:
Miért, van olyan póz, amiben nem lehet elélvezni?
6/12 anonim válasza:
Mit tennének? Ajjaj, kezdek rettegni.
7/12 anonim válasza:
Lovaglóban. Abban a legegyszerűbb. Én választom a ritmust. Semmit, örüljön, hogy megkapott a szexre. Ha a barátomról van szó, akkor más a helyzet, de egy kérdező…
8/12 anonim válasza:
Misszionáriusban. Nem tennék semmit azt hiszem, nem lenne erőm hozzá, megpihennék a mellkasán vagy hozzábújva. Nem felejteném el soha az biztos.
10/12 anonim válasza:
T Ö K M I N D E G Y ! ! !
Bármit!!!
84N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!