Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ettől még élveznétek így?
A barátom már csinálta análisan, de nekem ő lesz az első. Alapból nem igazán szeretném így csinálni, de ahogy elnézem a mai világot, egyszer úgyis ki kell próbálnom. Viszont az első szexuális élményemet biztos hogy NEM análisan akarom szerezni, hanem azt akarom, hogy a puncimat dugja meg.
Ettől ő még élvezi? Kívánjátok még a puncit ettől függetlenül? Vagy a segglyuk már a minimum?
Nem tudom miért gondolod, hogy ha valaki már próbálta az anált, akkor mást nem is élvez.
Elsőre tuti hagyományos szexet váltasztanék, és az anál csak sokadjára kerülne szóba, amikor a lány is tapasztaltabb már.
Amúgy az anál szerintem nem alapelvárás, még akkor sem, ha pár pasi erőlteti. Ha mindkét félnek jó, akkor miért ne, ha az egyik valami miatt nem szereti, akkor nem kell erőltetni.
nekem meg csak a punci "játszik"
az anál fel se merül
Az a baj, hogy még fiatalok vagytok, és korlátolt a gondolkodásotok. Első szexuális élményről beszélni, utána meg az anális szexet emlegetni...
Igen, az anális szexnél szűkebb, selymesebb az érzés, mint puncinál. De férfi szempontból mindkettő élvezetes. Nőként pedig meg kell tanulni a saját testeteket élvezni. Egyesek jönnek itt az undorító, meg az egyirányú szavakkal, ők szexuálisan fejletlenek. Mindenkinek magának kell tudnia, mit szeret a teste, de egyértelműen kijelenteni, hogy mi undorító, és mi nem, szubjektív dolog.
Első szexuális élményként egyébként egy gyengéd partner mellett a hagyományos módszer javallott, nem egyből a száraz-análöklözés***.
Olvasom a kérdésed.
Az ugrik be: jesszus, az a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!