Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől szakadhatott ki az óvszer mikor teszteltem a végén?
Hát igen szex után ellenőriztem.
Mikor ellenőriztem és megszorítottam eléggé tehát már kb az ondó tasak is volt vagy 3-4 cm nagy, akkor nem spriccelt meg semmi. De a legvégén mikor újra megszorítottam akkor már eléggé erősen egyszer csak kiszakadt.
Tehát szerintem lyuk az nem volt rajta mert mikor összeszorítottam akkor annak látszódnia (spriccelnie, folynia) kellet volna. Nem?
Attól lehetett hogy a végén nagyon erősen csináltam?
Okés köszi :) Mert néztem minden rendben volt. A víz se folyt ki belőle, nem spriccelt, csak mikor megszorítottam egyszer csak szétjött.
Meg gondolom akkor aktus közben kiszakadt volna már. Ha ez számít kicsit szűk volt még mikor be lett téve és kicsit nehezebben ment be, miután teljesen jól kitágult közben le lett ellenőrizve akkor se volt semmi, meg a végén se. Gondolom ha lyukas lett volna akkor már közben kiszakadt volna.
ez kb olyan h játszol a lufival
majd engedsz bele vizet és szorongatod és egyszer csak kidurran az állandó baszlatástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!