Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek ha a párotok nemtudna kielégíteni szexuálisan nem élveznétek vele a szexet viszont szeretnétek az illetőt félrelépnétek egy számotokra vonzó helyes sráccal?
Előbb utóbb biztosan.
Jó kapcsolatot rossz szexuális élettel nem láttam még.
Én úgy vagyok vele, hogy szerintem meg tudnám tanítani arra, hogyan lehet jó szexszet átélni.
Félrelépni egy kapcsolatban nem fogok.
A kulcs: a kommunikáció!
Először is, maszturbálj bátran (ha még nem tetted)! Fedezd fel, hogy mi jó neked, mire vágysz, hol jó, ha megérintenek, mitől tudsz igazán elélvezni.
Ha ez megvan, mondd el a párodnak. Ha igazán szeretitek egymást, meghallgat, és mindent megtesz azért, hogy örömet okozzon neked. Ha először nem is sikerül, akkor majd sikerül másodjára, vagy hatodjára. Éljen a felfedezés öröme! ;)
A megcsalás az egyik legundorítóbb dolog a világon, pláne, ha meg se próbálja az illető orvosolni a problémát. Hagyd a másik srácot! Semmi nem garantálja, hogy vele jó lesz a szex, és azt se, hogy szerelem lesz a dologból. Vagy ha igen, akkor ELŐTTE szakíts a mostani pasiddal. De NE csald meg!
Beszéljétek meg, hogy hogyan lehetne jobb. Ebben semmi szégyellnivaló nincs.
23/F pszichológus hallgató (csakhogy hitelesebb legyek :) )
Az egyetlen dolog ami elnézendő szerintem, ha csak úgy tudsz elsülni, az a perverziód, hogy csalsz és csak így tudsz kielégülni, akkor el lehetne nézni.
Ha mástól is el tudsz menni (szerepjáték, orál, petting, maszturbáció), akkor csak kommunikáció kérdése.
De ezt a kérdést egy gyerek tette fel, hogy aki azt írja "igen", annak máris küldhesse a privit.
Azért van különbség a között, hogy nem tud vagy nem akar kielégíteni.
Ha nem akar abszolút, mert önző, csak magával törődik, akkor eleve vele sem lennék!
Ha meg csak nem tud, mert nem olyan gyakorlott, akkor megmondanám neki, vagy megmutatnám, hogy mit hogy csináljon, hogy nekem is jó legyen.
Számomra a szex, a jó szex alapvető része egy kapcsolatnak, tehát nincs az a szerelem, nincs az az ember, akivel hosszú időn át együtt lennék, ha ez nem működik.
Viszont olyan is van, hogy két ember szexuális igényei nem egyeznek, emiatt rossz a szex. Ezen viszont változtatni nem lehet, így az a kapcsolat is számomra továbblépéssel zárulna. De ez olyan dolog, ami már az elején kiderül.
Félrelépni meg nem kell, minek? Attól jobb nem lesz a szex a pároddal? Akkor ha nem lesz jobb a szex a pároddal sehogy, akkor tovább kell lépni és szexelhetsz annyit másokkal, amennyit akarsz!
"23/F pszichológus hallgató (csakhogy hitelesebb legyek :) )"
Ettől miért lennél hitelesebb? A kamudokiknak jobban kell hinni vagy mifene? Amit a nagy pszicológusok mondanak az úgy is van? A ti dolgotok nem inkább a paciens belső gondolatainak felszínre hozatala? Van egy pszicológus nő ismerősöm, de ő sosem akarta senkinek megmondani a frankót, mert nem ez a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!