Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ellaposodott kapcsolat? örök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellaposodott kapcsolat? örök hálám aki segít

Figyelt kérdés

Előszös is szeretném előre is megköszönni annak, aki időt szán arra, hogy elolvassa a kérdésem és megpróbál segíteni!

Először is, szeretném leszögezni, hogy komoly kapcsolatról van szó, de nem élünk együtt, mind a ketten iskolába járunk. Ez egy valóban komoly kapcsolat, eljutottunk arra a szintre (fiatalok vagyunk, de nem 16 éves korosztály). A héten leszünk 1 évesek, de az utóbbi egy hónapban nagyon is egyértelművé vált, hogy ellaposodott a kapcsolatunk. Kevés az érintés (szinte semmi), nem ölel már meg annyiszor, nem ad random csókokat maximum kisebb puszikat, nem igényli, hogy odabújjak hozzá... nekem ez rettenetesen fáj, mert egy sok szeretetet igénylő lány vagyok. Nem olyan már a szex sem, mint volt, nem tulajdonítunk nagy figyelmet az előjátékra, illetve én megtenném, meg is teszem de nála már nem ugyanolyan a dolog és a szex részét is hamar lerendezi. Sok találkozón van, hogy 30 percig csendben van, mert "fáradt" és nem tuja magát aktivizálni, ezt általában nagy veszekedés követi, mert nagyon rosszul esik. Bunkó a természete is sajnos, ő egy alapból ilye ember kicsit zárkózottabb, viszont nekem sikerült fél év alatt 180 fokosan megváltoztatnom, amire nagyon büszke vagyok, de most újra visszaesett a dolog. Sok szeretetet adó lány vagyok, sokszor mondom neki, hogy hadd bújjak oda, sokszor simogatom meg, érek hozzá, adok neki puszikat, rengetegszer mondom neki, hogy szeretem és ezt ki is mutatom. Mindent megteszek érte, az egész életem kb körülötte forog, mindenben ő az első stb. Körülbelül egy héten vagy kéthetente egyszer van egy olyan nap, amikor aranyosan bánik velem és kimutatja a szeretetét. Nem tudom mitévő legyek, talán kezdenek nagyon unalmassá válni a szürke hétköznapjaink a suliban? Tegnap megbeszéltük, hogy több programot szervezünk innentől, amik színesebbé teszik a kapcsolatunkat. (eddig sajnos suli után szinte rögön hazament mindegyikünk keveset voltunk egymással úgy igazán). Azt mondja neki a szeretetkimutatás az kellemetlen, de emlékszem fél évvel ezelőtt is így volt, mégis megváltozott és már teljesen édes volt velem, most miért esett vissza ez? Én mindent megteszek, megbeszéltük, hogy változtatunk a kapcsolaton együttes erővel, de nem tudom pontosan mégis mit kéne tennem... arra gondoltam változtatok magamon kicsit de mégis mit kéne?! hétfőn szeretném jobban kicsípni magam számára és arra gondoltam sütnék is neki valamit kedveskedésből, valamint a héten minimum egy nap el szeretnék vele menni egy kávézóba, mert ilyenkor nagyon jókat tudunk kettesben beszélgetni mindig közelebb kerülünk egymáshoz, de sajnos rég volt rá példa így talán fel kéne újra eleveníteni ezeket. Nagyon megköszönném ha segítenétek és még megjegyezném, hogy eszem ágában sincs szaktani, nagyon szeretjük egymást és mindketten tenni akarunk az ügy érdekében, hogy minden a régi legyen, szuperül kiegészítjük egymást és szerintem nagyon illünk egymáshoz. Véleményem szerint nem eldobni kell a kapcsolatot, ha nem olyan véresen komoly, hanem megjavítani és ha ügyesek vagyunk sikerülhet is. Most kell lépnem, mielőtt még minden tönkre menne köztünk. Mégis mit kéne tennem, hogy kéne viselkednem, hogy mentsem meg a kapcsolatunkat, mit tanácsoltok? :)

Előre is köszönöm a segítséget a kis tündéreknek, akik segítenek :)

Üdvözlettel: egy kétségbeesett lány

2015. nov. 14. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van valaki más. :( Mindenképp beszélj vele,és maradj higgadt. Más most nem jut az eszembe 15/F
2015. nov. 14. 14:17
 2/10 A kérdező kommentje:
1000%-ra tudom, hogy nincs mása, nagyon szeret engem, tegnap is nagyon jó napot töltöttünk együtt, de ez már sajnos egyre ritkább... minden megváltozott és nem tudom mi is ennek a valódi oka, nyáron minden szép volt, most lehet azért is nehezebb, mert mindkettőnknek nagy nyomás a suli... mindenesetre tuti, hogy nincs más lány a láthatáron
2015. nov. 14. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy nem tombolnak már a hormonjai. Ez természetes. Inkább beszéld meg vele,hogy mi bánt,és min változtasson .
2015. nov. 14. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a felét tegnap. Idézem "régen minden este azt vártam, hogy hallhassam a hangod még a telefonba elalvás előtt" (régen sokat telefonáltunk) "de most már nem, mert tudom, hogy holnap úgyis látlak" mondhatni alább fagyott a kapcsolat, megbeszéltük, hogy ez a helyzet és hogy változtatunk, de nem tudom mégis mit tegyek, csak egy-két ötletem van. :(
2015. nov. 14. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Ellaposodott,ez nem is kérdés.

Csináljatok új dolgokat,lepd meg valamivel,menjetek olyan helyekre ahova amúgy nem szoktatok. Csináljatok valami extrémsportot együtt,az általában bejön. Persze csak ha kicsit vonzódtok az ilyen dolgokhoz.

Mellesleg amennyire elszánt vagy és amennyire rajongsz ezért a fiúért,biztos vagyok benne hogy nem lesz vége és megoldást fogtok találni. Sok sikert!:)

2015. nov. 14. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Én nem javaslom szívesen a továbblépést!

De lehet hogy mindkettőtöknek más kell!

Neked olyan aki értékeli az odabújós cicuskáját!

A leírást olvasva nem benned van a hiba!

"Bunkó" természetről írtál! Eddig tudott úrrá lenni rajta!

Lépj!

2015. nov. 14. 16:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha hetfore kedvessegbol sutok neki az jo otlet?
2015. nov. 14. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy kicsit többet kéne külön lennetek. Esetleg kicsit több csajos , neki pasis buli?
2015. nov. 14. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
A sütés jó ötlet,azt azért csak értékelni fogja. Azonban javaslok valami új,nagy élményt,Nightmare in Budapest pl.
2015. nov. 14. 18:03
 10/10 anonim válasza:

Először csak a címet olvastam el az alapján egyből a szakítást javasolnám. Utána gondoltam rászánok egy kis időt mert bár nem ezen fog múlni, mégis befolyásolhatom a döntést, szóval elolvastam kb. a szöveg felét.

Saját tapasztalatból mondom, hogy ezen túl kell lépni. A kapcsolatok 1 és 3 év után vízválasztóhoz érnek (mástól is hallottam már, tapasztaltam is) és ilyenkor sok minden kiderül. Nekem 2 kapcsolat szakadt meg kicsit több mint 1 év után és 1 kapcsolat 3 év után. Ha már akkor tudom azt amit most, akkor nem tartottak volna addig sem és megmaradt volna másra az időm. Abba kell belegondolnod, hogyha 1 év után laposnak érzed, akkor mi lesz 50 év múlva? Ha csak te akarsz a kapcsolatért tenni, akkor azt kb. meg lehet b***ni. Nem akarom túl hosszúra nyújtani a mondandómat, de ha érdekel, akkor a későbbiekben még kifejtem esetleg.

A lényeg hogy olyan vonat után nem futunk, ami nem vesz fel.

25/F

2015. nov. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!