Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első és örök kapcsolat? (bővebben lent)
Elsőnek is szeretném, ha Olyanok válaszolnának,akik maguk is hasonló kapcsolatban vannak. Másodszor tételezük fel, hogy ez lehetséges és nem csak naív tündér mese.
Szóval párommal már nagyon rég óta együtt vagyunk. Elsők voltunk egymásnak, közös életet tervezünk, már nem vagyunk gyerekek. Boldogok vagyunk, jó a szex. DE.
Mindketten úgy érezzük, hogy kicsit azért zavar, hogy nem probalhattuk ki mással. Most már túlságosan szeretjük egymást, hogy olyanon gondolkodjunk, mint a szakítás. Elméletben barátnőm felvetette, hogy engedné, hogy mással is kipróbáljuk. Én viszont nem tudom semmiképpen elképzelni, hogy ő mással legyen, de azt se hogy én. Én nem hiszek a kalandokba, fantazialva oke, de amúgy csak is barátnővel tudom elengedni magam. Még is, engem is zavar, hogy sokszor kipróbálnám egy csomó lánnyal. Elnyomom az osztoneimet, csak felek, hogy hosszú távon káros lesz. Ahogy úgy gondolom neki is kéne lennie mással.
Nagy dilemma ez. Mások hogy oldják meg. Ismerek olyanokat akik 15 év után is boldogok. De rákérdezni nem akarnék.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!