Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok, titeket mivel lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, titeket mivel lehet lenyűgözni vagy az érdeklődéseteket felkelteni?

Figyelt kérdés

Ne írjatok olyat, hogy pénz, kocsi, bankkártya stb...

Komolyan kérdem, milyen belső, külső tulajdonságok azok, amire azt mondjátok a srácra, hogy adok neki egy esélyt?

2015. nov. 13. 16:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az udvariasság nagyon vonzó tud lenni! Persze az is ha tudsz beszélgetni, témákat felhozni, jó a humorod. :)
2015. nov. 13. 16:20
 2/14 anonim válasza:
szeretem ha megtudnak nevettetni :* 15/L
2015. nov. 13. 16:25
 3/14 anonim válasza:
Nekem az,ha nem zselézi a haját a fiú. Nem szeretem a buzz.ikat
2015. nov. 13. 17:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Jó humor, megfelelő mértékű értelmetlen hülyeség és randomság nálam nagyon nyerő. Ha e mellett még hasonló dolgokat szeret mint én, (bizonyos videojátékok és sorozatok, youtube, metál) az már tényleg lenyűgöző. Ha mind e mellett még rendes, megbízható, segítőkész és intelligens is akkor elnyerte a szívem:D 18l
2015. nov. 13. 17:02
 5/14 vörös98 válasza:

udvariasság,

éreztetni felé, hogy nem csak játszol,

viccen kívül az is szempont h mennyire koszos a cipőd

2015. nov. 13. 17:07
 6/14 anonim válasza:

Legyen kisugárzása és FÉRFI legyen,ne kölyök. Normálisan öltözzön,ne túrázó vagy niga repper jelmezben járjon. Legyen udvarias és határozott,de beképzelt nárcisztikus. Legyen ápolt,de nem búzásan.

Kérted,hogy ne írjuk az anyagiakat,nos rossz hírem van,az az alap,ugyanis magabiztosságot ad egy pasinak hiszen bármikor megtud hívni egy italra vagy vacsorára és nem aggódik,hogy mennyibe kerül. valamint a ruha,óra,parfüm,...mind-mind pénzbe kerül. és gondolom te sem érzed magad jól egy gagyi kínai cipőben,piacos órával a kezeden...vagy igen?

23/N

2015. nov. 13. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:

#6: "Normálisan öltözzön,ne túrázó vagy niga repper jelmezben járjon"

Szerintem akinek stílusa a rap, nem azt jelenti, hogy nem öltözik normálisan. ÉS attól, hogy neked ez a stílus nem jön be, még nagyon megalázó, hogy jelmeznek hívod.

2015. nov. 13. 17:28
 8/14 anonim válasza:
Külső..gyengém a fekete haj,és a kék szem.Lehet bármilyen színű a szeme,és a haja,csak azért legyen helyes:) 153 centi vagyok,szeretem a nálam nagyobb fiúkat.Belsőre legyen kedves,udvarias,vicces,törődjön velem..Nekem csak ezek a fontosak. 13/L
2015. nov. 13. 17:36
 9/14 anonim ***** válasza:
hogy lehet ezt a sok jó tulajdonságot megmutatni. mert mintha ezek nagyon nagy része jellemző lenne rám, de valahogy senki nem veszi észre annak ellenére hogy veszettül keresi :D mondjuk tény hogy az illedelmesség annyira ritka, hogy ha illedelmes vagyok megköszönik, annak ellenére hogy valamikor teljesen természetes dolog volt.
2015. nov. 13. 18:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Tök érdekes hogy ezek közül a tulajdonságok közül minden megvan bennem és mégsem velem jönnek össze hanem valami hulladék páwagyerekkel, elgondolkodtató szerintem (nem egoizmusból írtam csak reális vagyok)
2015. nov. 14. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!