Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is en vagyok a hulye?
Figyelt kérdés
15eves lany vagyok es a baratom nemsokara 16.3 honapja vagyunk egyutt, de egyfolytaban veszekszunk.Ugye most ballagtunk el es mindketten gimisek vagyunk, 7-8orank van naponta, es sokat is kell tanulni, igy nem nagyon van idonk. 1heten kb 4szer szoktunk talalkozni, de akkor 4tol nala vagyok egy csomo idot, es este kezdek tanulni. A heten ha van meg szabadidom es nem vele vagyok, akkor besertodik, es megint osszeveszunk. Ilyenkor altalaban az altalanos iskolai barataimmal vagyok, akiket mellesleg utal a baratom, es nem engedi, hogy talalkozzak veluk, mert azt mondja, hogy egy normalis kapcsolatban nem igy mukodik mert ha annyira szeretnem ot, akkor nem akarnek masokkal talalkozni, csak vele. En ezzel nem ertek egyet, nagyon szeretem de hianyoznak a barataim akiket mostmar nem lathatok minden nap. Es mivel 4-5emberrol van szo, 1heten csak 2-vel szoktam talalkozni, akkor is 1nap mind a kettovel. Szoval szerintetek kinek van igaza? Tenyleg csak vele kene lennem? Nem lehetne talalkozni a baratokkal? Nekem O a legfontosabb, de a barataim is azert hianyoznak. Mit tegyek?? Ne talalkozzak a barataimmal mert a baratom azt mondja vagy mi? Nem hanyagolom el amugy egyaltalan mert minden nap beszelunk es mondom, 1heten minimum negyszer biztos talalkozunk.2015. nov. 12. 19:32
2/3 anonim válasza:
Értelmes srác lehet xd én leszarnám h mit mond ha nem teszik akkor kivül tágasabb azt meg h sokat kell tanulni azt nem hinném én tanulok kb semmit és érettségi évébe vagyok
3/3 Ági72 válasza:
Hát szerintem sem úgy működik a kapcsolat ahogy a barátod gondolja. Az ember életében vannak mások is akik fontosak. Ne hagyd hogy elmarjon minden barátot mellőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!