Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Narutoval kapcsolatban 2...

A Narutoval kapcsolatban 2 dolgot . Wáá nwm tudom megfogalmazni a rothadék gyik kérdéskiírás parancsok miatt. Kérdeznék! (nesze egy kérdőjel hulye gyik)?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Narutot, de a túl sok filler miatt inkább akkor nézem teljesen végig, amikor befejezik. Így nem is figyeltem vele kapcsolatban új információkat. Viszont aminap a facebookon volt egy videó ahol sasuke és naruto együtt küzd nem tudom kivel/mivel, és Boruto látja őket. Ez melyik naruto film?

A másik kérdés: szintén a facebookon láttam valamelyik csoportban Naruto élőszereplős előadást, ami nem is volt olyan rossz, megnézném. Valaki tud linkelni vagy segíteni, hogy ez hol van?

2015. szept. 27. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én se szivelem a fillereket, de hát örüljünk, h van, mert egyszer befejezik az animét....És akkor meg majd visszasirjuk!! :D XD
2015. szept. 27. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az valszeg a Boruto című mozifilm. Tehát a legújabb és egyben utolsó.
2015. szept. 27. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Idén év végéig be kéne fejezni az animét de a hülye fillerekkel elhúzzák az egészet.
2015. szept. 29. 21:21
 4/5 anonim válasza:

Várhatjátok, hogy befejezzék az animét! :D

2016 VÉGIG filler lesz! :DD

Filler time lesz gyerekek! :D

Én pl. Dobtam az egész Naruto sorozatot, mert már nem érdekel.. (úgy is tudom mi lesz a vége!) :D

2016. febr. 14. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyárig már befogják fejezni.Márciusban jönnek az új rövid Itachis külön részek,szerintem addig húzzák a fillereket is,azután meg befejezik.Remélem bár is.... :D
2016. febr. 16. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!