Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi lány alakjáról?
Nekem nagyon izgatnak az ilyesmi vagy akár még ducibb lányok:
Ti mit gondoltok erről az alakról?
Ez te vagy személyesen?
Nekem nagyon nem tetszik ez a töltött sonka alak, kerek, tokás arc, mindenhol háj, ránézésre egy egészségtelen zabagépnek tűnik. Az a ruha meg sajnos annyira előnytelen, inkább el kéne takarnia a vaskos karjait, mert nem túl szép látvány. Biztos vannak férfiak, akiknek bejön a kövérség, de a legtöbbnek az egészséges, csinos lányok tetszenek. Ráadásul aki fiatalon ilyen kövér, idősebb korában még durvábban fog kinézni, ez 100%
Szövegértelmezés? Te meg túl hiszékeny vagy haver :)
Annyira átlátszó a kérdés, nézd meg a weboldal címét is, szerinted melyik srác nézeget azon az oldalon duci csajokat? Kamu :) Gondolom a kérdező kíváncsi rá, mennyire jön be a fiúknak.
Ez a lány már csúnyán túlsúlyos. Én még siránkozok 5-6 kiló felesleg miatt :D
Szerintem ez az alak már nem szép, kicsit igénytelen, ha teheti fogyjon Le valamennyit mert galyra fog menni a szíve, elzáródhatnak az erei, cukor beteg lehet stb
1. Foggyál le ! Ok ?
2. Rendet rakhattál volna előtte mert iszonyat rendetlen vagy. Vagy kerested azokat a ruhákat ami még rád megy ?
De komolyan ha,sokáig akarsz élni foggy le
Teljes mértékben az én ízlésem ellentéte.
De nézd pozitívan: több marad neked :) Nagyobb a választék :D és kisebb a konkurencia xD
Kicsit sem jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!