Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Ha egy lány nem keres egy fiút, akkor nem is érdekli?
Van egy lány, jókat szoktunk beszélgetni, ha épp olyan kedve van, de mindig én nekem kell ráírni. Nyár közepe óta ismerjük egymást, szóval nem annyira friss a dolog.
Jó pár napja nem kerestem, mondom hátha, de sajnos semmi, és szerintem nem is várható.
Érdemes ilyenkor foglalkozni a dologgal?
Én úgy gondolom, hogy ha érdekelném, akkor valami lett volna, nem?
Vagy ez ilyen presztízs féleség? Hogy márpedig a lány nem fogja a fiút keresni?
18/F
Hát...Én elég visszahúzódó vagyok,nem igazán keresem a másikat,de nem arról van szó,hogy egyáltalán nem.
Lehet félénk,de az is lehet,hogy nem érdekled.
Ne legyél benne biztos, hogy nem érdekled őt. Én is olyan vagyok, hogy mindig a fiúnak kell rám írnia. Ez valami hülye bevésődés. Ha nem ír akkor akár órákig is itt hisztizek, hogy miért nem ír rám, de én akkor sem írok neki.:DD Legtöbbünk úgy gondolja, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, hogy nehogy az legyen, hogy nyomulunk. Írj neki, szerintem. :)
18/L
Egyetértek az előttem szólóval,nálunk lányoknál nagy átlagban úgy van hogy megvárjuk hogy a fiú írjon.Néha mi is 'kezdeményezünk',de jobban örülünk ha a fiú ír először.:))
Szóval írj rá,sok sikert!:D
Igen, pont ez az, hogy ő sajnos még néha sem keres. Sőt hiába jön fel, akkor sem biztos, hogy vissza fog írni, csak jóval később.
Persze lehet, hogy nem ér rá, vagy valamit megnézett csak, de rossz érzés van mindig ilyenkor bennem.
Igen ez amolyan presztizs. Ha válaszol és ha szívesen beszél veled, mármint nem csak tőmondatokban a legszükségesebbre válaszol, akkor valószínűleg azt várja hogy te írj rá, mivel te vagy a férfi.
Valószínűleg úgy van vele hogy ha ő írna akkor nyomulásnak vennéd, amit a legtöbb fiú nem vesz jó néven a lányoktól, nem szeretik az olyan nőket. Vagy amelyik igen az olyankor mindenre felhatalmazottnak érzi magát, szexuális kezdeményezésre zaklatásra is alanyi jogon, pusztán azért mert a lány ráírt, vagyis nyomult ami a fériak szemében egyenlő avval hogy azonnal szexelni is akar vele. as nők véleménye pedig a fiúkan ilyen téren nem érdekli.
A másikra való ráírással kapcsolatban így van még a barátságban is. Annak van joga a másikra ráírni aki a barátságot is kezdeményezte, máskülönben az irkálást tartalmától teljesen függetlenül zaklatásnak vehetik, sőt feljelenthetnek, mivel minden közeledés, bármiféle kapcsolat létesítésre való törekvés amit a másik nem vesz jó néven zaklatásnak minősül. Ezt nekem is megmondták.
Amig nem veszek barátnőket, nem megyek el a hozzám hasonló anyagi, társadalmi, iskolázottsági szinten álló xy anyukájához és nem perkálok le 2000 dinárt egy hónapra hogy engedje és kötelezze a lányát a velem való barátkozásra addig pl. nem írhatok rá a lányra se sms-ben se fészen sehol, pláne nem kérdezhetem meg hogy hova megy a hétvégén, vagy hogy eljönne-e egy kávéra, nem kérdezhetem meg hogy mikor ér rá, még azt sem hogy hol dolgozik és nem is hivhatom fel nem irhatok semmilyen sms-t mivel nincs rá felhatalmazásom. ha megtenném zaklatásnak minősülne.
Pedig barátkozni, kibérelni azt a bizonyos lányt nekem van jogom, mivel én egy kicsit jobban állok iskola terén és társadalmilag. de ameddig nem bérelem ki az anyjától addig nuku barinő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!