Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a rossz, hogy ezért szóltam? Kifejtés lent.

Figyelt kérdés
Nos akkor kezdem is. 18 éves fiú/férfi vagyok, aki 5 hónapja van együtt a 17 éves barátnőjével. Barátnőm társaságába került néhány srác, akik, nos eléggé látszik rajtuk hogy bejön nekik. Bízom a barátnőmbe, de mikor már kicsit elveti a sulykot, mint ma (eddig 2x volt), hogy poénból csikizi őket, ők is vissza, egymás fenekét csapkodják, meg a mellét próbálják megfogni, stb... Szóval ez engem nagyon felidegesít. Barátnőm nem valami kicsapongó, szűz is még, meg kicsit ilyen zárkózott is, de nagyon felidegesített ez most, ezért szóltam. A válasz "te egy akkora "hím nemi szerv" vagy... Most már mondj el minden "khm...khm...nak", vagy hidd azt hogy le is "torkoltam" őket". Barátaim szerint jogos hogy szóltam, a barátnői szerint nem. Sima hangnembe mondtam, nem kiabáltam, semmi ilyen. De ezt most nem értem, ez jogos a részéről?
2015. nov. 8. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A baratnod egy szuzk urva. Teszi magat, hagyja hogy fogdossak, de megdgni egy se (te sem).
2015. nov. 8. 20:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont az volt a "játékuk" hogy nem hagyta
2015. nov. 8. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődnek tetszik a helyzet, mert látja a csávókákon hogy szívesen beléraknák a kukijukat, ezért kelleti magát. Gondolom rajtad kívül eddig nem sokan udvaroltak neki ezelőtt, aztán most nő az egója.
2015. nov. 8. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Ilyen helyzetbe mit csináljak?
2015. nov. 8. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, passz. Ha téged zavar akkor mindenképp beszélj vele. Ha nem érti meg vagy csak faroknak hív továbbra is, akkor talán el kell gondolkodni hogy nem lesz egy túl hosszútávú kapcsolat.
2015. nov. 8. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess el vele, mert még a végén megtörténik a dolog (,éppen úgy látszik, nem veled teszi meg az első lépéseket), emellett meg kellene, hogy értsen, mert ez bármelyik fiút zavarná...tudom, tudom, lányok, lehet piros kezeket dobálni, meg mínuszokat, de ettől még a helyzet minden FÉRFI/FIÚ emberegyed számára kellemetlen, és tekintélycsökkentő lesz!!!
2015. nov. 8. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó,hogy szólsz....Amúgy én se értem a lányokat ilyen téren,de ha te teszed ezt akkor a farkadat is letépi.. :) Személyes tapasztalat.
2015. nov. 8. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Lányként mondom, hogy jogosan szóltál. Ahogy az 1. válaszoló is írta, eléggé szűzk rva a csaj.

Próbáld megbeszélni vele a dolgot, de ha továbbra is játssza majd a janit, akkor nem nagyon erőltetném ezt a kapcsolatot, mert egyszer csak arra leszel figyelmes, hogy míg ti még mindig nem szexeltetek, őt már az 5. pasi döngeti.

2015. nov. 8. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Azon kívül, hogy a 3-as válaszolóval értek leginkább egyet, azt mondom, hogy:

Teremts egy nyugodt hangulatot, ahol szemtől szembe ültök és közöld vele komoly hangon (tényleg úgy, hogy érezze, hogy komolyan gondolod), hogy ez neked mennyire rosszul esik. Valószínűleg akkor felfogja majd, hogy ez neked kur.vára sza.rul esik és meg tudja tenni, hogy nem fogdostatja mással magát ezentúl.

Ha nem, akkor van egy rossz hírem.

És neked van igazad.

2015. nov. 8. 22:28
 10/10 anonim válasza:
igazad volt hogy szoltal. lehet el kene kicsit beszelgetni a fejevel, hogy megis miert csinalja ezt.. mert elhiheted h ilyet a nornalis lanyok nem csinalnak
2015. nov. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!