Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
15/lány Sziasztok! :) 19 éves a barátom és már 1 és fél éve együtt vagyunk. Most kezdett el dolgozni, és van olyan időszak amikor 4 napig nem keres és ha ezt szóvá teszem akkor még ő sértődik meg, mert dolgozott és nem ért rá.. a szeretetével nincs semmi baj mert tudom hogy imád, és bízik bennem. De ezt akkor sem tudom valahogy lenyelni neki, hogy nem keres napokig :)2015. nov. 4. 14:15
1/3 anonim válasza:
Ne is nyeld le! Mondd meg hogy ez így nem működik, mert elvárod hogy ha szeret akkor keressen... Egyébként idősebb pasiknál előfordul, hogy elhanyagolnak minket, mert azt hiszik hogy nekünk ennyi is elég. Én is15 éves vagyok és idősebb barátom van...
2/3 anonim válasza:
Mondd neki, hogy megérted, hogy nem tudtok annyit találkozni a munka miatt, de jól esne, hogyha azért felhívna, vagy írna egy üzenetet, akkor is, ha nem találkoztok. De nem támadóan, ne szúrd le.
És persze te is keresheted őt :)
3/3 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat :) megbeszéltem vele:))
2015. nov. 6. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!