Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nyáron ismerkedtem meg, elég jó volt köztünk a viszony, viszont sikerült elrontanom az egészet és kicsit összevesztünk. Nem beszéltünk egy ideig, elnézést kértem tőle hosszasan, azt mondta, hogy nem haragszik.

Az a baj, hogy egyáltalán nem olyan jelenleg a viszony, mint akkor volt. Persze, hirtelen nem is várhatom el, de ő például rám nem szokott írni, csak én. Úgy érzem, hogy ha beszélgetünk, akkor sokszor rövid válaszokat ad, nem úgy, mint régen.

Mit tehetnék, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, mint régen?

Vagy legalább azon az úton haladjunk?

Próbálkozzak azért vele beszélgetni, vagy mit tegyek?

Természetesen én nagyon szeretném, ha minden a régi lenne.

2015. szept. 19. 15:02
 1/1 anonim válasza:
Keresd, törődj vele, érezze hogy nincs egyedül ! Ha már a kapcsolat 1 össze veszésnél " szét esik " már régen rossz ! Légy konfliktus kerülő, ja és nincs olyan amit nem lehet ugy meg beszélni hogy mind a 2 en nyertesként jöjjetek k ! Hajrá !
2015. szept. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!