Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Egy fiúval elég sokáig találkozgattunk, és én azt hidtem , hogy minden oké. Aztán mostanában akárhányszor megbeszéljük, hogy találkozunk, az utolsó fél órában kitalálja , hogy más dolga van. Egy 2 héta alatt már 9 szer játszotta ezt el. És amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy én ezt csak beképzelem magamnak. De szerintem ilyen nincs , hogy egymás után ennyiszer közbejöjjön valami. Közben meg már alig ír, meg hív.. Szerintem, ha annyira akarna tudna rám időt szakítani,és ezek csak kifogások. Szerintetek igazam van? Vagy tényleg csak túlreagálom?2015. nov. 1. 22:00
2/6 anonim válasza:
Igazad van, ez halálra ítélt dolog.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hagyni is fogom : )
2015. nov. 1. 22:10
5/6 anonim válasza:
Hát én persze nem ismerem a helyzetet, de úgy vettem észre, hogy a fiúk, ha valamit nem akarnak, akkor nem ilyen kerülő utakon oldják meg, hanem simán kibökik, hogy "nem illünk össze" vagy valami. Szóval én a helyedben még adnék egy esélyt a dolognak, már ha úgy gondolod, hogy a srác van annyira gerinces, hogy a szemedbe mondaná, ha direkt művelné ezt veled.
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig mindent megmondott őszintén , éppen ezért nem is értem.. Mert hiábai is kérdezem, csak annyi a válasza , hogy rosszul gondolom a dolgokat.. Azt persze nem mondaná el, hogy mi más dolga van olyankor.
2015. nov. 1. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!