Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól normális a pasizás vagy nkábba járás?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondoltam hogy hú most akkor lefekszünk egymással hanem inkább csak puszi csók mozi randi ilyenek2015. okt. 30. 19:47
1/8 anonim válasza:
Neked még ez nem való.
Menj inkább vissza a jáccótérre
3/8 anonim válasza:
Hát hallod attól függ ismerek embereket akik 13 évesek és már barátnőjük/pasijuk van . SZerintem 15 előtte mit tudtok csinálni, nem arra gondolok hpgy most 15 évesen akkor rögtön lefekhetsz valakivel csak hát azér 13-14 évesek ne járjonak kézenfogva meg smároljonak. Mondjuk persze az első csók nagyon sok embernek 13-14 évesen van de az nem rögtön járást meg folytonos smárolást jelent szval szerintem 15
4/8 anonim válasza:
Ez nem kor, hanem intelligencia, érettség kérdése.
A férfinemű egyedeknek harminc éves korukig, sőt, legtöbbször azután sem nő be a fejük lágya. Szegény heteró lányok...
5/8 A kérdező kommentje:
kedves #1 èn 14 vagyok és nem áll szándékomban most egyből pasizgatni csak érdeklődtem
2015. okt. 30. 20:43
6/8 anonim válasza:
Én 16 vagyok... a barátnőm 13 éves...lehet elítélni meg hasonlók de a lényeg az az hogy egy éve vagyunk lassan együtt...a szerelem nincs korhoz kötve......a nagynéném 14 évesen jött össze a nagybátyámmal és van 2 gyerekük...(most ilyen 30 körül vannak)...az ilyen esetek nagyon ritkák és különlegesek...de ha megtalálod akkor csodás érzés... sok szerencsét :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindegyiket hasznosnak találtam az #1 kivételével
2015. okt. 31. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!