Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Osszezavarodtam most akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszezavarodtam most akkor mik vagyunk mert együtt vagyunk de mégse beszéltünk róla csak úgy Megtortent?

Figyelt kérdés
Egy fiúval már régóta legjobb barátok vagyunk én végig szerelmes is voltam bele és már egy ideje egyszer megcsokolt és azóta is folyamatosan ha együtt vagyunk csokkal koszonunk meg minden de nem beszéltük meg h most akkor hivatalosan is együtt vagyunk e vagy nem. Ő már a szeretlek is kimondta de nemmtudom h mit jelent mert előző barátnőjével együtt is aludt esténként nálam még meg nem volt napokig.
2015. okt. 26. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy most akkor jártok-e vagy szeretne-e. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy már jártok, de attól még lehetne szóban is tisztázni.
2015. okt. 26. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Jaja, meg kell kérdezni tőle az a biztos.
2015. okt. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!