Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idősen ez "normális"?
A helyzet az, hogy 16 éves vagyok, a barátnőm 15 éves. Körülbelül 1 hónapja vagyunk együtt.. csókolóztunk már, minden héten minimum 3x találkozunk, ezen kívül nagyon sok mindent együtt oldunk meg és részletesen mesélünk arról, ha baj van / valami jó történt a másikkal.
A lényeg: Csók közben általában az arcát fogom meg az egyik kezemmel, a másikat pedig a derekára teszem vagy átölelem. De előfordult olyan is, hogy "véletlenül" a feneke környékére tévedt a kezem. Nem ellenkezett, hogy tapizom.. főleg mert diszkrét módon csinálom, és nyilvános helyen nem, ahol pl. sokan vannak. Mell környékén nem szoktam járni, meg ő sem vezeti rá a kezemet sehova.. szóval. Azt mondta, hogy szereti illetve nincsen vele baja, ha egy csendes helyen tapizom, de pl. buszmegállóban nem tartja jónak. 1-2 ismerősöm szerint ez "rybancoskodás" , én normálisnak tartom ezt ebben a korban mint nála mint nálam, de kezdek meggyőzni az idióták, hogy ez tényleg nem normális.
Szerintetek?
az nem normális, hogy nyilvános helyen nem akarja, hogy tapizd?
ez miért enne r**ancos? :D
pont ez a nrmális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!