Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális ilyen idősen?

Ez normális ilyen idősen?

Figyelt kérdés
Lassan 15 vagyok, anyámék meg még mindig ne engednek át a szomszéd városba nappal busszal, csak ha van velem valaki. Anyám már nem annyira puszilgat meg ölelget, de apám akármikor teheti, puszil, puszit kér, ölelget és a fenekemre csapkod. Ha ezt szóváteszem, vagy mondom, hogy "ne puszilgass", olyankor megsértődik és nem szól hozzám. Tudom, örüljek, hogy vannak szüleim, de nekem ez sok.
2015. júl. 17. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem normális,suliba pl. hogy jársz?kocsival odavisznek?
2015. júl. 17. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Annyi idősen az emberek nagy részét kocsival viszik iskolába.
2015. júl. 17. 22:41
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Az apád egy p€dofil
2015. júl. 17. 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

Normális. Sok a gyerekrablás. Féltenek. Fogadj szót nekik!

Azt viszont megérthetnék, hogy már ne ölelgessenek, puszilgassanak… ;D

2015. júl. 17. 22:54
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Apád közeledése nem normális, beteges.
2015. júl. 17. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem normális. Főleg amit apukád csinál. Egyik barátnőmnek is ilyen volt az apja, amikor 17 éves volt a lány, az apuka felöntött valamiért a garatra és meg akarta erőszakolni.

Lehet valaki ezt normálisnak látja, hogy puszilgat, meg apai szeretet meg minden, de a felszín alatt itt már kitudja mi lehet. Főleg ha meg is sértődik hogyha szóváteszed.

2015. júl. 17. 23:11
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Utolsóval egyet értem. Én jártam olyan lánnyal, aki szintén "jóba volt" az apjáva. A fenekére ütött meg fogdosta a combját, stb. 17 volt. Addig nem jöttem rá, amíg nem láttam a saját szememmel. Természetesen az apja féltékeny volt rám és egyre durvább dolgokat próbálgatott nála. meztelenül fektette az ágyába, stb. A lány tolerálta, mert az apja pénzelte.
2015. júl. 17. 23:34
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
milyen beteg egy világban élünk :O kérdező azért remélem a te apukád csak nagyon szeret és semmi ilyen durva dolog nincs a háttérben
2015. júl. 17. 23:52
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Az apád ezzel a viselkedésével akarja magának elhitetni, hogy még mindig az ő kicsi kislánya vagy. Pontosan ezért is fognak még ennyire szigorúan. Nem akaródzik nekik tudomásul venni, hogy kezdesz felnőni és egyre jobban elszakadni bizonyos dolgokban tőlük.
2015. júl. 17. 23:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha én látnám, hogy a 15 éves lányunk se..re üt játékosságból a férjem, erősen rászólnék, hogy ez már perverz. Ha apuddal nem tudod ezt megbeszélni, hogy álljon le, próbáld meg anyudat rávenni, hogy beszéljen apuddal.

Az, hogy nem engednek el, talán még normális. Ameddig csak lehet, az ember próbálja óvni a gyerekét és visszatartani, de nem rosszból, hidd el. A szülői féltés hihetetlen erős tud lenni. Nagyon nehéz elengedni elsőnek a gyereket, mert végig izgul a szülő minden percet. Még nem érted, de majd ha neked is lesz, megérted, miről beszélek és majd te is félted a gyerekedet. Adj nekik egy kis időt, de azért próbálgasd kérdezni. Lassan hozzá kell szokniuk, hogy már nem vagy kisgyerek.

2015. júl. 18. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!