Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális ilyen idősen?

Ez normális ilyen idősen?

Figyelt kérdés
Lassan 15 vagyok, anyámék meg még mindig ne engednek át a szomszéd városba nappal busszal, csak ha van velem valaki. Anyám már nem annyira puszilgat meg ölelget, de apám akármikor teheti, puszil, puszit kér, ölelget és a fenekemre csapkod. Ha ezt szóváteszem, vagy mondom, hogy "ne puszilgass", olyankor megsértődik és nem szól hozzám. Tudom, örüljek, hogy vannak szüleim, de nekem ez sok.
2015. júl. 17. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az apád nem normális......
2015. júl. 18. 00:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni hogy apád csak nagyon szeret vagy egy perverz állat.
2015. júl. 18. 03:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Pozitív leszek, ugyhogy vegyuk ugy, hogy apad szeretetbol teszi es semmi más nincs a háttérben.De ez akkoris nagyon káros.Beszélj anyuddal, ha apád nem érti.

Egy 15 évessel már nem kéne igy bánni.

2015. júl. 18. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
apukában túlteng a tesztoszteron..valószínű, hogy jól nézel ki, csinos vagy...tehát te vagy a tuning..aztán félrevonul, és könnyít magán.
2015. júl. 18. 16:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Utolsó: Egyáltalán nem nézek ki jól, sőt...

2015. júl. 18. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor örülj hogy csak szeretetből teszi.
2015. júl. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!