Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem gyors?
Figyelt kérdés
Még életemben nem volt barátnőm ő előtte. Asszem 2 hete ismerem 1 hete járunk előtte még 1x sem beszéltünk legelőször egy táncpróbán találkoztunk egyből tudtam hogy ez a lány kell nekem olyan kisugárzása van amilyet még senkiből sem éreztem eddig 3x randiztunk 2x séta legelsőn megcsókoltam másodikon találkozásnál és köszönésnél viszont 3. randin amikor igazából egy picit jobban összemelegedtünk mármint volt hogy fél órán keresztül csak csókolóztunk többször is meg beljebb is jutottam szóval ez nem túl gyors?16/F - 15/L bőven tapasztaltabb mint én ilyen téren szóval gondolom neki nem gyors csak nem akarok semmit sem elsietni szerintetek?2015. okt. 25. 21:14
1/2 anonim válasza:
Ha engedi és élvezi, akkor nem gyors neki biztosan.
2/2 anonim válasza:
Hova jutottál beljebb?
Amúgy az egész túl gyors...Fa.sz se járna olyan emberrel, akit csak 2 hete ismer.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!